Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Google +1

Lájkolj a guglin keresztül is.

2011.04.03. 18:36 | szerző: rootshaper | kategória: Egyéb

Sok projektjük befuccsolt már Google-éknek, de kitartóan fejlesztenek és most talán egy olyan újítással rukkolnak elő, mely nincs már megszületésekor halálra ítélve. A Google Buzz és a Google Wave után most itt a nemes egyszerűséggel +1 címen beharangozott fejlesztés, mely tesztfázisban már be is kapcsolható a Google Experimental rendszerén keresztül.
Hamarosan a keresőtalálatok mellett fellelhetünk majd egy +1 gombot is, melyel amolyan Facebook módra tetszésünket fejezhetjük ki, hogy az adott keresési találat előkelőbb helyet foglalhasson el a találatok listáján. Természetesen hátsó szándéka is van ezzel az óriás cégnek, így egy ilyen "lájk" hatására még célzottabb reklámokat kaphatunk majd az arcunkba, annak függvényében, hogy milyen találatok voltak szimpatikusak.
Nem véletlen, hogy nincs nagy hírverés a funkció körül; amilyen egyszerű, olyan csendben tervezik bevezetni, hogy a felhasználó saját maga fedezhesse fel és szokhasson hozzá a jelenlétéhez. ■

hozzászólások (2)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.04.06. 06:48
nem rossz ötlet, én kíváncsi leszek rá, hogy befut-e.
Aruns
Aruns 2011.04.06. 07:11
Hát nem tudom, akinek van ideje egész nap a neten szörfölgetni és vevő a buybuybuybuy everything szlogenre, annak biztosan nagyon hasznos.
ajánlott olvasnivaló