Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Idén is lesz Simonyi konferencia

A BME szakkollégiuma nyolcadik alkalommal tartja meg az informatikai és villamosmérnöki konferenciát.

2011.04.11. 12:09 | szerző: Retee | kategória: Szabadidő

A 2003 óta egyre népszerűbb Simonyi Konferencia idén is megnyitja kapuit mindazok előtt, akik érdeklődnek az informatikai és villamosmérnöki szakma újdonságai iránt. A BME Simonyi Károly szakkollégiumának tagjai által szervezett ingyenes rendezvény minden évben egyre tekintélyesebb előadókat hív meg a szakmából, miközben folyamatosan lépést tart annak legizgalmasabb témáival és szakterületeinek várható jövőképeivel.
Az idei előadások spektruma pedig meglehetősen szélesnek ígérkezik mind téma, mind az előadók személyét illetően: szó lesz a az index.hu feltörésétől és az autonóm robotoktól kezdve a Számítási felhőkön (cloud computing) és a nagyskálás virtualizáción át a mobilplatformokig és a 3D-filmek gyártási technológiájáig sok mindenről! Az előadásokat pedig az innovatív szakkollégistáinktól kezdve Dr. Joseph Regerig, a Fujitsu vezető mérnökéig megannyi tapasztalt vendégünk tartja majd.
Az ingyenes részvétel mellett a szervezők várják a regisztrációkat, mivel egy szerencsés regisztráló hazaviheti az ajándék Xbox 360-at Kinecttel!
A Simonyi Konferencia 2011. április 19-én 13 órától, a BME "I" épületében lesz megtartva. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló