Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Black Ops - új DLC érkezik

Az Activision hírt adott az új DLC közeledtéről.

2011.04.12. 16:39 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Alig két hónapja jelent meg a Call of Duty legújabb részének, a Black Opsnak az első tartalomfrissítése, mely a First Strike nevet viselte, ezzel sejtetve, hogy lesz itt még több sztrájk is. Lesz is, ugyanis az Activision be is jelentette a következő, Escalation néven szólított kiegészítőt, mely egyelőre csak az XBOX Live tulajdonosok markát ütheti. Négy új térképet fog tartalmazni, melyek a Zoo, a Convoy, a Hotel és a Stockpile címeket viselik. Ezen kívül a kiadó ígér még mindent elsöprő zombis élményt is, akiknek már a katonásdi sem lenne elég.
Az Escalation pályáinak megtervezésekor a csapat olyannak akarta őket elkészíteni, hogy teljesen eltérő élményekkel gazdagítsa a játékosokat” – közölte a Treyarch Studio feje, Mark Lamia. „Valamint nem akarok semmi poént lelőni a zombi mód fanatikusai előtt, de a Call of the Dead egy egészen új szintre emeli majd azt.
A kiegészítő letölthetővé válik az XBOX Live rendszerén keresztül május 3-ától. A PC megjelenésről egyelőre nincs információnk, ahogyan arról sem, mennyit fog kóstálni majd a kiegészítő. További információkért keressétek fel a játék hivatalos honlapját, vagy Twitteren az @Treyarch hírfolyamot. ■

Call of Duty: Black Ops
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Black Ops

hozzászólások (2)

Royce95
Royce95 2011.04.12. 16:59
Pofátlanok, a World at War-ban ingyen adtak sok pályát a multihoz pluszban és még 3 zombi mapot is kaptunk. De most az MW2 óta pénzt kérnek állandóan a pályákért, pedig semmi újat nem adnak csak 4 mapot.
Kanduhrka
Kanduhrka 2011.04.12. 17:24
Azokat a plusz pályákat a pathchekhez nem a Treyarch csinálta.
ajánlott olvasnivaló