25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Call of Duty: Black Ops - új DLC érkezik

Az Activision hírt adott az új DLC közeledtéről.

Írta: rootshaper 3 hozzászólás

Alig két hónapja jelent meg a Call of Duty legújabb részének, a Black Opsnak az első tartalomfrissítése, mely a First Strike nevet viselte, ezzel sejtetve, hogy lesz itt még több sztrájk is. Lesz is, ugyanis az Activision be is jelentette a következő, Escalation néven szólított kiegészítőt, mely egyelőre csak az XBOX Live tulajdonosok markát ütheti. Négy új térképet fog tartalmazni, melyek a Zoo, a Convoy, a Hotel és a Stockpile címeket viselik. Ezen kívül a kiadó ígér még mindent elsöprő zombis élményt is, akiknek már a katonásdi sem lenne elég.
Az Escalation pályáinak megtervezésekor a csapat olyannak akarta őket elkészíteni, hogy teljesen eltérő élményekkel gazdagítsa a játékosokat” – közölte a Treyarch Studio feje, Mark Lamia. „Valamint nem akarok semmi poént lelőni a zombi mód fanatikusai előtt, de a Call of the Dead egy egészen új szintre emeli majd azt.
A kiegészítő letölthetővé válik az XBOX Live rendszerén keresztül május 3-ától. A PC megjelenésről egyelőre nincs információnk, ahogyan arról sem, mennyit fog kóstálni majd a kiegészítő. További információkért keressétek fel a játék hivatalos honlapját, vagy Twitteren az @Treyarch hírfolyamot.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Call of Duty: Black Ops

Platform:

Fejlesztő: Treyarch

Kiadó: Activision

Megjelenés:
2010. november 9. PC
n/a: PS3, X360, Wii

Minimális rendszerigény: Intel Core 2 Duo E6600/AMD Phenon X3 8750 vagy jobb processzor, 2 GB RAM, Shader 3.0 támogatású videokártya 256 MB memóriával (GeForce 8600GT/Radeon X1950 Pro vagy jobb), 12 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Kanduhrka
Kanduhrka [9380]
Azokat a plusz pályákat a pathchekhez nem a Treyarch csinálta.
Royce95
Royce95 [263]
Pofátlanok, a World at War-ban ingyen adtak sok pályát a multihoz pluszban és még 3 zombi mapot is kaptunk. De most az MW2 óta pénzt kérnek állandóan a pályákért, pedig semmi újat nem adnak csak 4 mapot.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)