Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Hegyalja - a programok

Idén is megtartják a népszerű fesztivált - május végéig még kedvezményesen kaphatóak a bérletek.

2011.04.19. 18:14 | szerző: Retee | kategória: Szabadidő

Idén sem maradhat el a Hegyalja fesztivál, mely a jól ismert hazai zenekarok mellett természetesen külföldről is hív sztárokat. A Foreign Beggars egyenesen Londonból hozza a legújabb ütemeket, a Ladytron megmutatja, milyen a minőségi új hullámos electropop. Folkmetál továbbképzést tart a Korpiklaani, és elhozza majd új anyagát a visszatérő hazai úttörő, a FreshFabrik. Szintetizátorokkal erősen felszerelkezve jön a Hegy're a Helen Marnie és Mira Aroyo vezette electronégyes, a Ladytron, és a FIFA 2011-ből ismerős Ace of Hz mellett klasszikus himnuszaikat, a Destroy everything you touch-ot és a Blue Jeans-t is hozzák. Aki elektronikus zenéből a zúzósabbat szereti, annak idén a hamburgi techno trió, a Scooter adja majd az ütemet Tokajban. H.P. Baxxter két állandó zenésztársa mellett élő, nagyzenekari kíséretet is hoz magával, és látványos élő show-val készül a hegyaljásoknak.
Ami pedig a magyar vonalat illeti: Nagy Feró a Beatricét vezeti majd a deszkákra, Pataki Attila a miskolci Edda legénységével jön, Deák Bill Gyula pedig Blues Bandje élén zenél majd a tokaji színpadokon.
Fontos információ, hogy a szokásoknak megfelelően most még olcsóbban váltható meg a négy napos bérlet, amely május 31-ig 15 ezer, diákok esetén pedig 13500 forintba kerül. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló