Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Marvel Universe - részletek

Egy kis információt csepegtetett a Gazillion készülő MMO-járól.

2011.04.30. 15:01 | rootshaper | kategória: Játék

Elöljáróban le kell, hogy szögezzem: ennek a projektnek – azon kívül, hogy ez is Marvel-es – semmi köze a Cryptic és a Microsoft közös próbálkozásához, a Marvel Universe Online-hoz, melyet 2006 és 2008 között fejlesztettek, aztán végül abbahagytak. Ez a Marvel Universe – online nélkül – most a kevéssé ismert Gazillion kezében van, egy tíz évre szóló MMO szerződéssel együtt, amit a Marvellel írtak alá.
Az új információkat egy, a Gazillion által tartott eseményen leplezték le San Franciscoban. Ezt az MMO-t egy direkt ezért összeállt csapat, a Secret Identity fejleszti és ingyenesen játszható játék lesz. A fő gonosztevő Dr. Doom lesz, és a játékosok olyan híres Marvel szuperhősök bőrébe bújhatnak majd, mint Amerika Kapitány, a Vasember, Rozsomák, Hulk, Thor, Pókember, vagy épp Nova. A fanatikusok külön örülhetnek, ugyanis a veterán képregény író, Brian Michael Bendis is ott hagyja majd kézjegyét a történetben, és lesznek olyan küldetések, melyek egy az egyben valamelyik létező képregényből lesznek majd átemelve.
Attól függetlenül pedig, hogy ezek az információk mind a PC verzióra vonatkoznak, a Gazillion nem cáfolta – de nem is erősítette meg – a konzolos verziók érkezését, de egy korábbi hír szerint a játékot párhuzamosan fejlesztik a Sony és a Microsoft konzoljára is egyaránt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló