Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rage - új trailer

Hosszabb trailer az id új FPS-éről.

2011.05.06. 09:20 | szerző: Retee | kategória: Játék

Szeptemberben érkezik a boltokba az id új játéka, a Rage, melyről egyre több videót és képet láthatunk. Ezúttal pedig egy újabb, kimondottan hosszú trailer érkezett, lássuk! ■

Rage
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Rage

hozzászólások (16)

stero
stero 2011.05.06. 15:38
nem győzött meg
Slyder
Slyder 2011.05.06. 16:40
Egymás után jöttek ki az poszt-ap. témájú játékok, tele van a piac velük erre jön még 1. Nincs már ezekben potenciál. Mindegy, ha ezzel nem is, a DOOM IV-gyel majd robbantanak.
csuvi
csuvi 2011.05.06. 20:40
azt utálom ezekben a videókban, hogy mindig sikerül a legnagyobb pancsert a gép elé ültetni. lehet, hogy ez olyan, mint a pornóban azt vizslatni, hogy miért nincs kivasalva a függöny, de számomra kimondottan irritáló az ilyen trailer, tehát egyáltalán nem éri el a célját.
_Sun_
_Sun_ 2011.05.06. 21:49
Nekem nagyon Quake érzésem volt a video alatt. A játékos ordításai ha eltalálják, a pálya színei a belső tereken... Be is rakhattak volna egy Q3 pro-t játszani, nem egy fejlesztőt a kávé szünetben.:-D
A grafik nekem tetszik. Az árnyékok szinte tökéletesek és a távoli dolgok nagyon jól néznek ki, nincs "tapétázás" effektus. Közelebb kicsitt mosott, a megatexture gondolom zabálja a helyet és a 360 miatt már így is le le vágva a jéték nagyobb része. Remélem azért PC-n majd nem egy korongot találunk csak a dobozban, és csak azért ezzel a változattal demóznak, hogy a konzolosokat ne érje csalódás megjelenés után, hogy nem úgy néz ki mint az előzetesekbe.
Kaphatnának a csonkításért cserébe valamit a PC-sek na.:-D
Razor03
Razor03 2011.05.07. 10:26
Egyre jobban látszik mennyi munkát fektettek ebbe a játékba, és ez az igényesek számára a kiadott pénzükért úgy tűnik meg is térül majd! Elsőnek azt hittem, hogy szkriptelt a játék, aztán csak lestem, hogy ee... ez valós időben megy, a harcok szerintem rohadt jók, és élvezetesek első ránézésre.

Pörög az egész játék, és a hangulat is rendben (mindezt az utóbbi 2 játékmenet videóból szűrtem le). Régóta nem készült már ehhez hasonló FPS játék. Manapság sajnos a COD sémájára készülnek a cuccok, ez meg olyan "senki nem pofázik bele - klasszikus" szóval az id szerintem 2011-ben is megmutatja hogyan kell játékot csinálni!

Úgy látszik ők még nem álltak be a bárgyú fejlesztők érdemtelen tucat szarokat fejlesztőek sorába. Ugyanennyit tudnék írni magáról az előzetesről miért is tűnik olyan rohadt jónak, de szerintem felesleges. Várom, egyetlen FPS és talán egyetlen egy játék ebben az évben ami érdekel egyáltalán... és szerintem az év legjobbja lesz. Drukkolok nekik!

ui. Egyetlen egy problémám van - talán - mégpedig a grafikával, 2009-ben sokkal jobbnak tűnt, bár akkor még azt hiszem nem butították a konzolok szintjére. Kár.
ajánlott olvasnivaló