Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Brawl Busters - bejelentés

Érkezik egy újabb ingyenesen játszható akciójáték.

2011.05.11. 16:38 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Rock Hippo és a Weezor szárnyai alatt, a SkeinGlobe boszorkánykonyhájában egy ingyenesen játszható, kompetitív akciójáték készül. Az eddig Project Plan B kódnéven futó program a hivatalos bejelentés alkalmából elnyerte végleges címét, ami a Brawl Busters lesz.
A játék egy harmadik személyű nézetből nyomható, gyors, pörgős akciójáték lesz, melyet játszhatunk haverokkal karöltve co-op módban, vagy akár ellenük is. A fejlesztők újszerű, nagyon könnyen elsajátítható irányítást ígérnek a játékhoz, ami jó hír a casual játékosok számára is.
A játékosok öt karakter közül választhatnak - Slugger, Firefighter, Rocker, Boxer, Blitzer -, melyek az alant található videóból láthatóan is jól elkülönülnek egymástól, játékstílus tekintetében. A fejlesztők azt is ígérik, hogy a játékos elég behatóan a saját szájízének megfelelően állítgathatja karakterét, megváltoztatva a nemét, testalkatát, ruházatát, no meg természetesen a fegyverzet upgradeket is. Ezen kívül egyelőre hét pályát terveznek a készítők, ami talán kevésnek hathat, de azt számításba véve, hogy egy online játékról van szó, ez reményeink szerint nem sokáig marad így.
Megjelenésről egyelőre nincs szó, azonban akinek felkeltette érdeklődését a játék, a hivatalos honlapon regisztrálhat a zárt béta tesztre, hogy minél előbb belevethesse magát ebbe a furcsa világba. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló