25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Brink - az első DLC ingyen

A Bethesda ezzel próbál majd kedveskedni.

Írta: rootshaper

Kicsit kemény volt az indulása az új, csapatalapú lövöldének, a Brinknek. Minden platformon hibák árnyékolták az indulást, ezért a Bethesda úgy döntött, hogy az első DLC-t ingyen fogja passzolni a Brink tulajdonosoknak. Ez meglehetősen nagylelkű ajánlat is lehet, mert a Crysis 2 kedden megjelenő map packjával szemben ez a DLC elvileg tartalmazni fog új tartalmat is pár már előzőleg is látott pályán kívül. Ez a tartalom egyelőre a távoli homályba vész, de júniusban - vagy még előtte - úgyis minden kiderül.
Ez alatt természetesen folynak a munkálatok annak érdekében, hogy a játék elérje azt a színvonalat, amit egy tisztességes béta tesztelés és bugjavítás után kellett volna, még a megjelenés előtt. Egy új konfigurációs beállítás már landolt is a 360 felhasználóknak, mely azt akadályozza meg, hogy a hosztokon túl nagy legyen a terhelés. Ez úgy működik, hogy egyszerre csak nyolc emberi játékos játszhat egyszerre a matchmaking rendszeren keresztül. Természetesen azok számára, akik sávszélesség milliomosok, használhatják a 8v8 módot is, freeplay esetén a "Big Teams" opcióval, vagy privát meccs indításával.
Egy tapasz már PC-re is megjelent, mely a Steam-en keresztül el is érhető a változtatásokat tartalmazó naplóval egyetemben; ezeket a változtatásokat pedig előbb, vagy utóbb a PS3 és 360 játékosok is meg fogják kapni egy teljes értékű patch formájában.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Brink

Platform:

Fejlesztő: Splash Damage

Kiadó: Bethesda Softworks

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2011. május 13. PC
n/a: PS3, X360

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!