Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Zene

Lenny Kravitz - új kislemez és album

A többszörös Grammy-díjas zenész új lemezzel érkezik.

2011.05.29. 14:01 | szerző: rootshaper | kategória: Zene

A hamarosan hallható kislemez Lenny Kravitz új lemezének, a Black and White Americának lesz az előfutára, mely immáron új kiadónál fog megjelenni. Az első kislemez a Stand címet fogja viselni, és június 6-ától lesz hallható majd az éteren keresztül.
Jó hír a rajongók számára, hogy Lenny az új lemezt egy hatalmas európai turnéval kívánja majd népszerűsíteni október-november táján, melyet új látvány mellett fog majd még felejthetetlenebb élménnyé varázsolni. A lemez egyébként már a nyolcadik lesz a sorban, és eddig több mint 35 millió példányt adott el belőlük. De mindez nem elég neki, mert nemrégiben az Oscar díjra jelölt Precious című filmben is feltűnt, mint színész. A turné az öreg kontinensen majd a Black and White Europe címet viseli, az elővételes jegyekkel kapcsolatban pedig már informálódhattok az énekes hivatalos honlapján, no meg a megszokott Facebook és Twitter oldalakon is.
Az új album boltokba kerüléséig pedig még a nyarat ki kell bírnotok, ugyanis augusztus 29-én kerül majd a boltokba kis hazánkban. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló