Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Steel Legions - élesítve

Mától elérhető a webes játék.

2011.06.15. 14:20 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A hamburgi illetőségű Splitscreen Studios webes játéka kilépett a tesztfázisból és most már hivatalosan is elérhetővé vált mindenki számára. A fejlesztők kigyomlálták a leginkább szembetűnő bugokat és egy komoly tartalomfrissítést is beépítettek a programba, valamint hallgatva a béta tesztelők véleményére, sok új funkcióval is bővítették játékukat.
Meglepetésekkel is szolgál a fejlesztő csapat, melyek közül az egyik, hogy a szintkorlát megemelkedett 15-ről 20-ra. Arra is lehetőséget nyújtanak, hogy aki a legjobban teljesít az adott küldetésben, megtömheti a digitális pénztárcáját prémium valutával, melyből értékes eszközöket vásárolhat magának.
A játékban egyébként az acélért és az olajért megy a harc, melyet különböző tankokkal tudunk a saját oldalunkra billenteni. Ezekhez a tankokhoz lehet vásárolni ezt-azt, különböző felépítményeket és természetesen fegyverzetet is.
A játék tehát éles, mindenki kipróbálhatja, hogy aztán eldöntse, érdemes-e vele a továbbiakban foglalkozni, avagy sem. Azt bizton állíthatom, hogy egy próbát megér a program, így hát harcra fel, irány a Steel Legions hivatalos oldala. Alant pedig találhattok egy kedvcsináló videót is a játékhoz. ■

Steel Legions
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Steel Legions

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló