Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Törpül a világ

Augusztus végén kerül a magyar mozikba a Hupikék törpikék film.

2011.06.21. 16:12 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Már Andalúzia csodás fehér falvai sem a régiek. Szerencsére. A hagyománytiszteletéről híres környék egyik apró települése, Júzcar lakói úgy döntöttek, hogy domboldalba épült vakító hófehér falujukat alapjaiban átalakítják: és minden házat kékre mázolnak. Tizenkét helyi festő négyezer liter kék festékkel két hét alatt kékítette el az egész falut, beleértve a középkorban épült templomot is. A helyiség egészen olyan lett, mintha a hupikék törpikék otthona volna, és a hasonlóság nem véletlen. A fantasztikus átalakulásra azért is volt szükség, mert amellett, hogy a falut több mint 1000 törp figura árasztotta el, rengeteg törpike esemény veszi kezdetét a mai nappal, hogy ezzel is közösen megünnepeljék a Hupikék törpikék (Smurfs, hazai bemutató: augusztus 25.) mozikba kerülését. Törpapa, Törpilla, és a többi ismerős apró kék figura most először kerül a mozivászonra, rajongók ezreinek örömére. A törpök (spanyolul: pitufos) nagyon népszerűek Andalúziában is, és bár a turizmus hiányára eddig sem panaszkodhattak, szeretnének a világ törprajongóinak zarándokhelyévé válni. ■

előző
következő
Törpül a világ
Törpül a világTörpül a világTörpül a világ

Forrás: IC Press

hozzászólások (22)

Lovi Tommy
Lovi Tommy 2011.06.22. 06:10
Persze tudom boll a játék adaptációk nagy mestere de ez majdnem eléri azt a színvonalat :-) amúgy én is azt írtam hogy szerette volna elvállalni :-) az első hsz meg ironikus volt előtte utánanéztem ki követett el 5-10 év szabadságvesztéssel járó bűntettet
Dark Archon
Dark Archon 2011.06.22. 07:43
Jól látom, még a budit is lefestették? :-D Most a nem túl szép házak még rondábbak lettek, grat.
szbszig
szbszig 2011.06.22. 08:03
Már nem is tudom, hogy ezen sírjak inkább, vagy azon, hogy élőszereplős film készül belőlük... :-(:-/
Aryx
Aryx 2011.06.22. 22:41
Új Nightwish-t nem szidni. X( Igaz, hogy a fanok többsége a mai napig nem tudja lenyelni Anette-et (ehm), és már vagy 5 éve Tarját sírják vissza, de úgy hiszem, kár fanyalogni. Ezt mind Nightwish-fanatikus írom, 9 éve a no. 1 banda nálam. Egészen tavalyig én is bojkottáltam az Anette-féle Nightwisht, majd legyőzve minden ellenérzetem, végighallgattam néhány számot a Dark Passion Play-ről. Az embernek meg kell tanulni felejteni, kicsit megerőltetni magát, és rájön, hogy ez nem is olyan rossz, elkezdi nyomogatni a repeat-gombot, majd szép lassan ő maga is átalakul vmilyen másfajta teremtménnyé (vazzeg). A konklúzió az, hogy ez még mindig Nightwish, hiába volt profibb és képzettebb Tarja, és hiába volt képes Anette-nél 2x hosszabb ideig elnyújtani a hangját, a magam részéről mégis bővült a kedvenc Nightwish-ek tarcklistája. Tarja esetében majd' minden műfajban kipróbálták már magukat, az operás vonaltól a végén a heavy-sebb irányba terelődtek, Anette-hez pedig megint más (folkosabb) műfaj passzolt - ezért nem kell a régi Nightwish-dalok Anette-es feldolgozásait hallgatni :), viszont a neki írt számokat ennél messze jobban akceptálja ez a svéd csaj.

Kis extra: Tarja évről-évre feljebb törekszik szólistaként, érdemes lecsekkolni kb. minden eddig kiadott számát.
Turulbirodalom
Turulbirodalom 2011.06.22. 23:42
Nálam ez már csak így van, a régi valahogy mindenből jobban tetszik (Nightwish, Pokolgép, Ossian), de nem csak a zenével vagyok így (hanem például az autókkal, de még gyakran a számítógépekkel is, időnként még ma is szívesen kapcsolom be az 1Ghz-re pörgetett 650MHz-es celeronomat, ami az idén lesz kereken tíz éves).
"ezért nem kell a régi Nightwish-dalok Anette-es feldolgozásait hallgatni" Ezzel csak egyetérteni tudok, nem vagyok mazochista. Egyébként semmi bajom nincs az új Nightwish-el, csak a régi sokkal jobbnak tartom.

U.i. Én tavaly kezdtem el rendszeresen Nightwish-t hallgatni, meghallgattam ezt is, azt is, szóval a véleményem nem azon alapszik, hogy a régit szoktam volna meg, hanem egyszerűen csak jobban tetszett.
ajánlott olvasnivaló