Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

Ubisoft - bejelentések

Az E3-on már hallottunk pár információt, de itt egy kis kiegészítés.

2011.06.23. 19:55 | szerző: rootshaper | kategória: Konzol - Nintendo

Az idei E3 legnagyobb meglepetése, az új Nintendo konzol, a Wii U megjelenése volt. Már rögtön elég komoly címeket sorakoztattak fel a készülékhez, melyek közt az Ubisoft termékei is helyet kaptak - Assassin's Creed, Rabbids és Tom Clancy's Ghost Recon Online -, de jutott még a show utánra is a bejelentésekből.
Az egyik cím egy hardcore FPS lesz - a már nálunk is szót kapott Kiler Freaks from Outer Space -, melyet direkt a Wii U-hoz fejlesztenek; ezzel a keményvonalas játékosokat akarják majd az új konzol vásárlására csábítani, valamint lesz egy multisport játék is, melyet viszont az egész család részére terveznek kiadni.
"Megtisztelve érezzük magunkat, hogy erős részeként léphetünk be, a videójátékok egy új fejezetébe" - közölte Yves Guillemot, a Ubisoft fejese. "Ez az új konzol kiterjesztheti a fejlesztőink fantáziáját és a lehetőségek ilyetén kombinációjával még tovább vihetjük a Ubisoft-víziót, hogy még innovatívabb és az eddigieknél is lebilincselőbb játékokkal örvendeztethessünk meg egy széles közönséget."

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló