Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

Killer Freaks from Outer Space - Wii U exkluzív cím érkezik

Máris idegenek lepik el az új Nintendo platformot!

2011.06.09. 13:44 | szerző: rootshaper | kategória: Konzol - Nintendo

Kimondottan a Wii U nyújtotta lehetőségeket kívánja majd kihasználni a Ubisoft új üdvöskéje, a Killer Freaks from Outer Space. Nem épp előnyös ilyen hosszú címet választani egy játéknak, főleg nem úgy, hogy a rövidítését is lehet obszcén tartalommal felruházni csodaszép anyanyelvünkön. Minden esetre a továbbiakban legyen csak KFfOS.
A Ubisoft már a Wii megszületésekor szoros kapcsolatban volt a Nintendóval, és a debütáláskor érkezett Red Steel is elég jól sikerült. A játék kicsit horrorisztikus elemekből építkezik, de mindez csak addig tűnik annak, míg meg nem jelennek az első idegenek, melyek mintha a Raving Rabbidsből kölcsönözték volna őrült vigyorukat. Ezen idegenek kiiktatására számos eszközünk lesz, közülük az egyik legimpozánsabb az Unreal Tournament ripper fegyveréhez hasonlatos pisztoly, mely fűrészlapokat ereget magából.
A játék játszható lesz közvetlenül a Wii U - még mindig fura leírni - kontroller kijelzőjén is, természetesen a beépített giroszkóp és gyorsulásmérő támogatásával. Azonban a móka még csak most következik. A játék játszható egy cimborával is, mikor is az egyik játékos a Wii U kontroller kijelzőjével van elfoglalva, a másik játékos pedig a Wii classic kontrollerrel, a TV képernyőjén kaszabolja az idegeneket. Az egyik játékmódban a Wii U kontrollerrel a játékosnak lehetősége lesz gonosz idegeneket teremteni, hogy a másik játékost megakadályozza feladata elvégzésében, vagy eltegye láb alól.
A játék valamikor 2012-ben érkezik és a Wii U készülékkel együtt lehet megvásárolni. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló