Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ingyenessé válik a Team Fortress 2

A Valve bejelentette, hogy a TF2 is beáll a Champions Online és a Global Agenda sorába.

2011.06.24. 15:13 | Retee | kategória: Játék

Az előző héten írtunk róla, hogy a Valve egy ingyenes játék bejelentését tervezi, de arra talán senki sem gondolt, hogy ez a Team Fortress 2 lehet. Bizony, a microtransaction kategória a népszerű FPS-sel bővül, így bárki teljesen ingyen nyomulhat a TF-2-vel, persze annak sem kell kétségbe esnie, aki korábban fizetett a programért. Kétféle kategória létezik ugyanis, a "free" tagok hátára kevesebb cucc fér és egyéb limiteket is tudomásul kell venniük, míg a Premium userek (és azok, akik fizettek anno a szoftverért) sokkal nagyobb szabadságot és többféle tárgyat kapnak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Team Fortress 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Team Fortress 2

hozzászólások (25)

Toki
Toki 2011.06.26. 12:11
Kipróbáltam tegnap, eddig kb. nem is hallottam erről a játékról, pedig zseniális. Olyan mint a kő papír olló, csak sokkal nagyobb variációs lehetőségekkel. Fontos a csapat, mindenkinek megvan a saját erénye, és hátránya, okosan kell játszani. Nagyjából mindegyik kasztot kipróbáltam már, a Demoman jött be legjobban.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.06.28. 22:49
hol találtál olyan barlangot, amiben télen nem fagytál meg? :D
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.06.28. 22:52
ha ügyes vagy, pont sóderrel lehet egyedül is jót kaszabolni, vagy demo-val, vagy heavyvel, pyroval, csak juss be az ellenfél tömegei mögé. sok-sok kill-t lehet szerezni velük egyedül is, de igazából természetesen egy überes endzsiníres totál anál-halál az igazi, csak ahhoz értelmes emberek is kellenek, nem csak nagyképű csipák meg pyrók, akik azt hiszik, hogy nagyon ügyesek és ők jól ellesznek egyedül.
Toki
Toki 2011.06.28. 22:52
Ne bánts.:-D
Germinator
Germinator 2011.06.28. 23:10
And the winner is...:-D
ajánlott olvasnivaló