Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Two Worlds II: Pirates of the Flying Fortress - screenshotok

Érkezett pár kép a kalózos kiegészítőből.

2011.07.11. 11:31 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Two Worlds II vegyes fogadtatással érkezett meg, sokan sok hibát fedeztek fel benne - vagy inkább hiányosságot - de mégis, a hatalmas világgal és a rengeteg beleölhető játékórával elkápráztatta az RPG rajongókat. A csorbák kijavításán és a játékórák számának megnövelésén dolgoznak jelenleg is a Reality Pump munkatársai, érkezik ugyanis a Two Worlds II kiegészítője, a Pirates of the Flying Fortress.
A fejlesztők ígérete szerint nem csak a kiegészítőktől megszokott új felszerelés és helyszínek kapnak helyet a csomagban, hanem a játék motorját is tovább fejlesztették, valamint játékmenetbeli különbségekre is felfigyelhetünk majd. Természetesen sztori is jár a kiegészítőhöz, amit megspékeltek még temérdek mellékküldetéssel is.
A kiegészítő idén szeptemberben kerül a boltok polcaira. ■

előző
következő
Two Worlds II: Pirates of the Flying Fortress - screenshotok
Two Worlds II: Pirates of the Flying Fortress - screenshotokTwo Worlds II: Pirates of the Flying Fortress - screenshotokTwo Worlds II: Pirates of the Flying Fortress - screenshotokTwo Worlds II: Pirates of the Flying Fortress - screenshotokTwo Worlds II: Pirates of the Flying Fortress - screenshotok

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló