Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dream Drops - mesevilág, MMO-ba öntve

A Gamania egy új világba kalauzolja el az online szerepjátékok kedvelőit.

2011.07.13. 10:38 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Fogjuk csokorba az európai mesevilágokat és vigyük el keletre, egészen Taiwanig, majd hagyjuk ott nekik, hogy kezdjenek vele valamit. Ez történt nagyjából, mikor a Gamania fejéből kipattant a Dream Drops ötlete. A képeket és a videót megnézve már össze is áll a kép, itt valami zavarba ejtően fura dologról lesz szó.
A videó és a képek alapján arra következtethetünk, hogy a készítők a legtöbbet eddig az Aliz Csodaországban meséből merítették, ami persze nem baj, csak így, az Alice: Madness Returns után kicsit furcsának hat. A tájékoztatóból még az is kiderül, hogy lesz itt Hófehérke és Pinokkió is. Abban biztosak lehetünk, hogy ezek a hősök nem olyanok lesznek majd, mint a mesében. Teljesen más személyiséget kapnak, és nagyon meg fogunk lepődni. Úgy legyen.<>br A videóban Sophie lesz látható, aki Aliz után akar eredni, hogy elérje az After Dreams világát, mely egy párhuzamos univerzum, ahol mindenféle hercegek, hercegnők, meg boszorkányok élnek. De ahhoz, hogy ez sikerüljön neki, sok kihívást - értsd questet - kell még végrehajtani. Sophie egyébként egy 'Dream Painter', aki a skiljeivel a festményeit támadó varázslatokká változtatja. Ha egy kicsit összezavarodtál, az nem baj, még leírni is furcsa ezeket.
Ha többet akarsz megtudni a játékról, akkor látogass el a hivatalos honlapra, vagy nézz rá a Facebook oldalukra is. ■

előző
következő
Dream Drops - mesevilág, MMO-ba öntve
Dream Drops - mesevilág, MMO-ba öntveDream Drops - mesevilág, MMO-ba öntveDream Drops - mesevilág, MMO-ba öntveDream Drops - mesevilág, MMO-ba öntveDream Drops - mesevilág, MMO-ba öntveDream Drops - mesevilág, MMO-ba öntveDream Drops - mesevilág, MMO-ba öntveDream Drops - mesevilág, MMO-ba öntveDream Drops - mesevilág, MMO-ba öntveDream Drops - mesevilág, MMO-ba öntve

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.