For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Explodemon! - a platformer érkezik PC-re is

Nagy űrt fog betömni az indie játék.

2011.07.16. 13:15 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A játék februárban már megjelent a PlayStation Networkön keresztül, de hála a fejlesztő Curve Studiosnak, a játék hamarosan érkezik szeretett PC platformunkra is.
Egy önmegsemmisítő robot bőrébe bújva kell majd rengeteg puzzle feladatot megoldanunk, sokat lőnünk és másodperceket lefaragnunk a "köreinkből", ahogyan a Curve is jellemzi a játékát. Egy bizarr fintora a sorsnak, hogy amikor a játékot bejelentették, halál pontosan azon a napon a Twisted Pixel is bejelentette saját, robbanó hősét felvonultató letölthető játékát, mely a 'Splosion Man címet viseli.
"Szó szerint nem hittük el először, ami történt. Ez valami vicc? Valaki szívat minket? Úgy értem, négy évig titokban dolgoztunk a játékon és mikor bejelentjük, ugyan azon a napon egy - a felületes szemlélők számára - ugyan olyan játékot bejelent egy másik stúdió is." - hitetlenkedett Jonathan Biddle, az Explodemon! designere.
A Curve még nem közölt árat a PC platformra, de meglepő lenne, ha drágábban adnák annál a 10 dollárnál, amennyit a PSN-en kóstál a játék. Eredetileg egy WiiWare megjelenés is tervben volt, azonban úgy döntöttek, hogy konzol szempontjából PS3 exkluzív lesz a játék. ■

előző
következő
Explodemon! - a platformer érkezik PC-re is
Explodemon! - a platformer érkezik PC-re isExplodemon! - a platformer érkezik PC-re isExplodemon! - a platformer érkezik PC-re isExplodemon! - a platformer érkezik PC-re isExplodemon! - a platformer érkezik PC-re isExplodemon! - a platformer érkezik PC-re isExplodemon! - a platformer érkezik PC-re isExplodemon! - a platformer érkezik PC-re is

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.