Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Commander bejelentés

Sárkányok küzdenek egymással a Larian Studios új RPG-jében.

2011.08.12. 16:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Larian Studios bejelentette, hogy készül következő játékuk, a Dragon Commander. Az alkotás a csapat korábbi játékának, a Divinity II-nek a világában játszódik majd, s sárkányok küzdenek majd egymással benne. A játékban megtalálhatók lesznek az RPG elemek úgy, mint a körökre osztott stratégiák jellemzői.
"Már évek óta álmodozunk egy ilyen projektről, és a legutóbbi játékunk sikere után most már semmi sem tart vissza minket attól, hogy meg is valósítsuk. Az új játékban egyesítjük a kedvenc játékstílusainkat, ami nem könnyű feladat, de fantasztikus játékélményt biztosít és emellett remek szórakozás a fejlesztése is. Találunk benne RPG és stratégiai játékelemeket, a felfedezés izgalmát és persze rengeteg sárkányt. Rájöttünk, hogy a sárkányok küzdelme remekül működik a videojátékokban." - nyilatkozta Swen Vincke, a játék rendezője.
A Dragon Commander PC-re és a nagyobb konzolokra jelenik meg, valamikor 2012-ben. ■

Divinity: Dragon Commander
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Divinity: Dragon Commander

hozzászólások (1)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.08.13. 21:01
ajjajjajj. itt nagyon rossz felé eltébolyodás érzése áll fenn :S
értem én a szándékot, meg tényleg tök jó lenne egy ilyen, de a trailerből is kitűnik az, ami a Divinity II-re is igaz volt, szép, meg jó dolog volt sárkányként repkedni, de ez a része a játéknak már ott is a gagyibb megvalósítású fejezet volt, hát még ha az egész csak ebből áll... nem jósolok neki nagy sikert.

egyébként először befejezhetnék rendesen az előzőt, ha már itt tartunk, annak nincs is normális vége, Damien életben maradt(?) baszki!
ajánlott olvasnivaló