Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2011

Trackmania 2: Canyon - képek, trailer, infok

Egy halom kép, egy videó és némi információ érkezett a játékról.

2011.08.17. 15:31 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2011

Mivel a Nadeo fejlesztette Trackmania 2: Canyon megjelenése rohamosan közeledik, és a játék a Gamescom Ubisoft standján is jelen van, így érkezett is róla néhány friss kép és egy új trailer. A játék feltupírozott grafikát kap, ami ennek ellenére a legtöbb számítógépen szépen fog futni. Kapunk pályaszerkesztőt is, amiben gyakorlatilag bármit átszabhatunk, amit a fantáziánk diktál, valamint lesz egy video szerkesztő is, amivel a visszajátszásainkból tudunk ütős klipeket gyártani. A Trackmania 2: Canyon rengeteg közösségi funkcióval bír majd, amit az első rész rajongói garantáltan értékelni fognak. Tekintve az első játék rajongótáborának méreteit, egyszerre akár százan is egymásnak feszülhetünk majd ugyanazon a pályán, ugyanabban az időben. A képeken többek közt a pályaszerkesztőről is láthattok felvételeket. A megjelenésre szeptember 14-ig kell várni. ■

előző
következő
Trackmania 2: Canyon - képek, trailer, infok
Trackmania 2: Canyon - képek, trailer, infokTrackmania 2: Canyon - képek, trailer, infokTrackmania 2: Canyon - képek, trailer, infokTrackmania 2: Canyon - képek, trailer, infokTrackmania 2: Canyon - képek, trailer, infokTrackmania 2: Canyon - képek, trailer, infokTrackmania 2: Canyon - képek, trailer, infokTrackmania 2: Canyon - képek, trailer, infokTrackmania 2: Canyon - képek, trailer, infokTrackmania 2: Canyon - képek, trailer, infokTrackmania 2: Canyon - képek, trailer, infok
TrackMania 2: Canyon
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
TrackMania 2: Canyon

hozzászólások (7)

Skorpio90
Skorpio90 2011.08.17. 21:32
Én imádtam a Forevert, persze ehhez hozzátartozik, hogy néha mérhetetlenül felkúrta az agyamat. És pont ez a változatosság tetszett benne, mindegyik különleges hangulattal és játékstílussal bír.
ShuleyvA
ShuleyvA 2011.08.17. 21:42
Egy kicsit utánanéztem. Lesznek még környezetek, csak ugye a srácok a maniaplanettel vannak elfoglalva meg a többi okossággal (shootmania, questmania), amiket hegesztenek.
Szóval ez a játék 20 euró körül érhető el. A terveik szerint lesz még bőven variáns, ebben az évben még szeretnének kettőt megcsinálni. Ami ugye azt jelentené, hogy a három környezetért kellene kicsengetned végeredményben 60 eurót - magyarán egy teljes árú játék árát. Viszont, ha neked nem tetszenek majd az újak, akkor megmaradhatsz esetünkben a kanyonnál is. Aztán jövőre még három jön és így tovább.
Ja... ha megveszed a kanyont 20 euróért, már zúzhatod is a bétát.
Skorpio90
Skorpio90 2011.08.17. 23:08
Nos, akkor maradok a Forever-nél, amíg nem lesz kapható egyben, kevesebbért:)
rootshaper
rootshaper 2011.08.18. 10:13
szó sincs arról, hogy a plusz környezetek mennyibe fognak kerülni. szerintem nem lesz az 20 euró. vagyis inkább ne legyen, mert az nem lenne túl jó...
ShuleyvA
ShuleyvA 2011.08.18. 13:05
"szó sincs arról..." / "szerintem" / "vagyis inkább..."
Aaaahaaaa! Remek.

Ami azt illeti, a plusz környezet alatt ne csak azt értsétek, hogy kaptok pár új elemet meg több skint az autókra, hanem egy teljesen más vezetési élményt másféle autóval, rengeteg pályaelemmel. Ezért is tudnak csak lassan haladni, illetve ezért is gondolják úgy, hogy ezzel a vásárló nem csak egy DLC-t vesz majd, hanem egy teljesen más játékot - ami ugyanúgy összhangban lesz az előddel (ez a planetmania lényege).

A packra meg várhatunk jó pár évig. Egyenlőre letölthető játékként van feltüntetve, ami nem lesz elérhető még a steamen sem, csak a Ubisoftnál. Hogy aztán mi lesz végül, ki tudja, bár én nem várnék egy olyan csomagra, amiben majd minden benne lesz. :D Ugyanis az erősen évek kérdése.
ajánlott olvasnivaló