Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Három új headsetet mutatott be a Logitech

A három új mikrofonos fejhallgató már hazánkban is kapható.

2011.08.30. 14:42 | szerző: Retee | kategória: Kütyü

A Logitech három új, PC-alapú gépekhez készült sztereó headsetet mutatott be, amelyek elsősorban az internetes telefonáláshoz és a játékokhoz készültek. A 3,5 milliméteres jack bemenettel, elforgatható zajszűrős mikrofonnal és sztereó hangzással boltokba kerülő darabok egyszerű használatát a plug-and-play technológia biztosítja.
A H130 könnyű, fej mögötti kialakításának köszönhetően kényelmesen viselhető. Zajszűrős mikrofonja – melynek pozíciója szabadon állítható, vagy használaton kívül akár félre is hajtható – lecsökkenti a háttérzörejeket. Ára jelenleg 19,99 euró körül mozog.
A szintén 19,99 euróba kerülő H150-ben megtalálható a H130 összes tulajdonsága, de a nyak mögötti támaszték helyett egy szabályozható fejpánt található rajta. A H150 headset szivacsos fülpárnákat kapott, mikrofonját pedig jobb és bal oldalon is lehet tartani.
A trió legdrágább tagja a H250, amelyhez a Logitech dinamikus, teljes sztereó hangzást kínál, amivel az internetes hívások, a zenék és a játékok is remekül szólnak. Szabályozható, párnázott fejpántja és puha szivacs fülpárnái gondoskodnak a kényelemről - 34,99 eurós áron. ■

előző
következő
Három új headsetet mutatott be a Logitech
Három új headsetet mutatott be a LogitechHárom új headsetet mutatott be a LogitechHárom új headsetet mutatott be a Logitech

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló