Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készíts térképet és háttérképet a Heroeshoz

Térképszerkesztő és háttérkép készítő versenyt hirdettek.

2011.12.07. 11:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes versenyt hirdettek ki a Heroes magyar honlapján, melyre két kategóriában, térképszerkesztésben és háttérkép készítésben lehet jelentkezni. A térképszerkesztő versenyen a Heroes of Might & Magic sorozat hatodik, ötödik és harmadik részéhez készített egy- vagy többjátékos térképeket várnak a szervezők. A pályaműveket 2012. március 31-ig lehet beküldeni, eredményhirdetésre várhatóan április 15-ig kerül sor. A másik kategóriában, a háttérkép készítő versenyen a Might & Magic Heroes VI játékhoz várnak munkákat. Itt két alkategória van, a gépi és a kézi, előbbiben a jól ismert képszerkesztő programokat lehet használni (és gyakorlatilag bármit, ami a játékban megtalálható), míg utóbbiban szabad kézzel, filccel, festékkel, grafittal stb., lehet elkészíteni a műveket. Mindkét esetben a beküldési határidő 2012. március 1. A pályázatok elbírálására március 15-ig kerül majd sor.
Mindkét versenyen értékes nyereményekért folyik a küzdelem, játékok, pólók, poszterek, valamint a játék zenéjét készítő Paul Anthony Romero és Rob King által dedikált kották várnak a versenyzőkre. A pályázás pontos részleteit itt találjátok.
Paul Anthony Romero nem mellesleg október végén hazánkban adott koncertet, melyről elkészült egy élménybeszámoló is, ahol képeket és videókat is találhattok. ■

hozzászólások (2)

Ladomer
Ladomer 2011.12.07. 15:47
Erősen gondolkodom, hogy összerántsam a régi H4-es játszópajtásaimat és rábeszéljem őket, hogy dobjunk össze egy mapot/kampányt "Csakazértis" esetleg "Kitaszítva" címmel. :-)
stero
stero 2011.12.07. 17:23
Asszem beizzítom a digitalizáló táblámat és alkotok valami szépséget :D
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.