25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Max Payne új fronton támad

Androidra és iOS-re érkezik a sorozat első része.

Írta: GeryG 4 hozzászólás

A Rockstar Games bejelentette, hogy a népszerű Max Payne sorozat mára kultikussá vált első része április 12-én iOS-re, április 26-án pedig Androidra is megjelenik. A 2001-es játék felújított textúrákat kap, Social Club támogatást, valamint testre szabható érintőképernyős irányítást. A bejelentés szerint a következő készülékeken fut majd a játék: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch 4, iPad, iPad 2, valamint az iPad harmadik generációs változata. A Rockstar Games ígérete szerint a napokban megkapjuk a kompatibilis Android készülékek hasonló listáját is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Max Payne

Platform:

Fejlesztő: Remedy Entertainment

Kiadó: Take 2 Interactive

Forgalmazó: H&H '92 Kft.

Megjelenés:
2001. július 27. PC
2002. január 11. PS2
2002. március 14. Xbox
2002. július 16. Mac
2012. április 12. iOS
2012. június 14. Android

Minimális rendszerigény: Pentium II 450, 96 MB RAM, 16 MB-os 3D gyorsító

Ajánlott konfiguráció: Pentium II 700, 128 MB RAM, 32 MB-os 3D kártya

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

GustyX
GustyX [7048]
Rosszak az emlékeid. Csak ölni kellett benne :D.

Viszont azt elképzelhetőnek tartom, hogy a 3. részben egy fejlövéstől többet fog töltődni a bullet time, mint egy tucat rosszarcú legyakásától.
GeryG
GeryG [2289]
Azt ugyan nem tudom, de néhány hónappal ezelőtt volt "szerencsém" egy hasonló próbálkozáshoz SG2-n, 9mm címmel. A játék arra tökéletes volt, hogy leessen az állam, milyen szép grafikával képes boldogulni egy TELEFON, de sajnos ebben ki is merült az élvezeti faktor. A játékmenetet pontosan az irányítás végezte ki, célozni szinte lehetetlen volt benne...

http://www.youtube.com/watch?v=wE7RwLR2MdQ

Remélem, ez esetben nem ez lesz a vége.
Zoo_Lee
Zoo_Lee [404]
Lehet, hogy csak az én emlékeim rosszak, de mintha ebben a játékban az időlassítás feltöltéséhez különböző fejlövéseket meg hasonlókat kellett volna lenyomni, ha pedig nem voltál észnél, és céloztál, mozogtál óvatosan, még könnyebb nehézségi szinten is alaposan megf***gatott a cucc. Ezt mennyire fogják lebutítani, h touchpaddel, mobilokon is élvezhető legyen?
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (4 db)