Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crysis 3

Hivatalosan is bejelentették az FPS harmadik részét.

2012.04.16. 16:44 | szerző: Retee | kategória: Játék

Ahogy azt GeryG korábban jelezte, az EA és a Crytek arra készült, hogy lerántsák a leplet a Crysis harmadik részéről, s ez ma meg is történt. Természetesen a folytatás alatt a CryEngine 3 ketyeg majd, így nagyon valószínű, hogy a fejlesztők ismét azon dolgoznak, hogy megalkossák minden idők legszebb FPS-ét - persze reméljük, hogy a játékmenetről sem feledkeznek meg. Az mindenesetre érdekes, hogy a harmadik epizód egyesíti magában a két korábbi tesó környezetét, hiszen New Yorkba térünk vissza, ám a gigantikus város ekkorra már jó részt elpusztult, benőtte az erdő, folyók szelik át területeit, ráadásul mindenki, aki behatol a pokolba, folyamatos életveszélyben érezheti magát. Mégis, ebből adódóan kapunk az arcunkba dzsungelt, de valószínűleg néhány nagyobb épület és a metropolis egyes részei fennmaradtak, azaz a városi harcról sem kell lemondanunk. A fejlesztők amúgy azt ígérik, hogy a hatalmas terület - amely hét főbb területre van osztva, mindegyik központjában egy "csodával" - már a kezdetekből fogva szabadon bejárható lesz, csak bírjuk lőszerrel... Mindeközben azt sem árt majd kideríteni, hogy mire készül a várost uraló és mindenkit átverő CELL vállalat, ám ennek csak jövőre eredhetünk a nyomába, mivel a megjelenésre valamikor 2013-ban számíthatunk minden platformon. ■

előző
következő
Crysis 3
Crysis 3 Crysis 3 Crysis 3 Crysis 3 Crysis 3
Crysis 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crysis 3

hozzászólások (9)

richy25
richy25 2012.04.16. 23:16
Ha Rambonak szabad... :)
Mellesleg a képek gyönyörűek, a látvánnyal nem lesz gond... csak hát nagyon reklámozzák ezt a "hű de sandbox játékmódot", és hát minél jobban reklámozzák, annál nagyobbat koppan majd a mélyen tisztelt játékos álla, amikor kiderül az igazság. De ne legyen igazam, és inkább koppanjon a mesterien összerakott játéktól az állam, mintsem a csalódástól. :)
-T0ng-
-T0ng- 2012.04.17. 08:45
Hát igen! Annak idején mikor mondták, hogy a Crysis első része mennyire hűde nyitott lesz, egy kicsit nagyobb szabadságra vágytam. Most a második rész esetében, bár nem lehet panaszom mert az első résszel ellentétben ez High-on döccenés mentesen fut, már visszasírom az első rész szabadságát.

Kíváncsi leszek a harmadik részre, mert minden kritikám ellenére a Crysis 2 lenyűgözött. Elképesztő az a hangulat, ami a pusztulófélben lévő New York-ból árad.
MattMatthew
MattMatthew 2012.04.17. 09:07
A SEAL használ szigonypuskákat is egyrészt mert gyakorlatilag hangtalan de ami nagyon nagy előnye az az, hogy a kevlar nem véd meg a nyílvesszőtől;-).
Szóval ha nem töröd szét a nyílvesszőt (pl nem lövöd bele nagy acéldarabokba:-D.) akkor még lőszert sem kell keresgélni, csak csata után összeszeded.

...persze ki tudja, hogy játékba hogy rakják bele.
Kanduhrka
Kanduhrka 2012.04.17. 09:26
És ha már említésre került Rambo, jöhet a robbanós nyíl is:)
EnforcerHUN
EnforcerHUN 2012.04.20. 16:08
Kikerült a teaser videó és e szerint 24-én kapunk rendes gameplay-t is.;-)
ajánlott olvasnivaló