Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cloudbuilt - vesszen a gravitáció

Bemutatkozik egy új érdekesség.

2012.07.24. 14:53 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Bevallom, soha nem rajongtam igazán a hatalmas szemekkel ellátott, kimondottan lenge öltözetű, rajzolt japán lányokért, de néha vannak pillanatok, mikor elgyengülök és egy ilyen produkcióra, mint a Cloudbuilt, azt mondom, hogy bárcsak már kipróbálhatnám.
Egy ilyen barokkos körmondatba ágyazott bevezető után nézzük, mit tartogat a számunkra a játék! Lényegében egy, a videójátékok hőskorát idéző programról rántották le a leplet a Coilworks fejlesztői, melyben lehetőségünk lesz a gravitációra és egyéb alantas fizikai törvényekre és axiómákra fittyet hányni. Valahol itt kanyarodtunk el a játékok valódi mivoltától, ahol olyan univerzumokba léphettünk be, mely kicsit sem hasonlít az unalomig ismert valóságunkhoz. Ezekből valljuk be, meglehetősen kevés akad mostanság, inkább dominál - sőt, már elvárás - a valósághűségre való törekvés. A Cloudbuilt tehát azon játékostársaimnak készül, akik szeretnek teljesen elrugaszkodni a valóságtól egy kis könnyed ugrándozásra.
Egy kis érdekességet is hozzátettek még a fejlesztők, hogy még inkább eltérjenek a megszokott receptektől. A Cloudbuiltben nem kell majd megszereznünk egyesével a jobb és jobb képességeket, hanem mindet megkapjuk rögtön a játék elején. Természetesen a saját stílusunkat így magunknak kell majd kialakítanunk, a képességek kombinációinak próbálgatásával, ami végül oda vezet majd, hogy minél gyorsabban teljesítsük a szinteket. Apropó, szintek: azokból azért nem kapjuk meg rögtön mindet, de egyszerre mindig többféléből tudunk majd választani és ráadásul a fejlesztők azt ígérik, hogy nagy eséllyel a játékosok fognak néhány új útvonalat felfedezni, melyeket ők maguk nem is terveztek be a pályákra.
Összegezve tehát a Cloudbuilt néhány remek klasszikus játékot idéz, de mégsem olyan lesz, mint azok, hanem bőven belepasszol a modern videójátékok világába. Sajnos megjelenési dátum még csak közelítőleg sincs, de reméljük, hogy nem kell annyira sokat várni majd rá. ■

hozzászólások (1)

sulyid
sulyid 2012.07.25. 00:31
Nekem elsőre az ME jutott róla eszembe, rohadt jól elvoltam vele, ezzel még életem végéig elleszek. :D
ajánlott olvasnivaló