25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

E3 2002

CDV E3 tervek

Írta: Madrac

A CDV bejelentette terveit az E3-ra, melyet május folyamán rendeznek meg Los Angelesben.

  • Bemutatják a Sudden Strike 2-t, mely szeptember folyamán jelenik majd meg, nem sokkal a Gold változat megjelenése után, mely egyben tartalmazza majd a Sudden Strike-ot és a kiegészítőjét a Sudden Strike Forever-t.
  • Megtekinthetik majd az érdeklődők a fantasy kalandjátékukat a Divine Divinity-t, melynek már küszöbön áll a megjelenése.
  • Az év második felében induló Neocron is bemutatkozik, mely a készítők tervei szerint egy legalább 60000 regisztrált játékost felvonultató MMORPG lesz.
  • Jelen lesz a Project Nomads is, mely a 2001-es londoni ECTS-en már megnyerte a kiállítás játéka címet. A 3D-s akció-kalandjáték 2002 második félévében jelenik majd meg.
  • Az ugyancsak 2002 második félévében megjelenő 3D-s akciójáték a Breed is kint lesz, valószínűleg kipróbálható állapotban.

  De sok más játékot is bemutatnak, így a magyar fejlesztésű Sci-Fi RTS-t az Imperium Galactica III-at, az ugyancsak RTS Blitzkrieg-et és No Man’s Land-et, a kaland RPG keverék Grom-ot, a harci játékok közül a Vultures-t és az FPS és RPG elemeket keverő Sabotain-t.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!