25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

E3 2002

Buka Entertainment E3 tervek

Írta: Madrac

A Buka Entertainment bejelentette az E3-as terveit és az ott bemutatott játékok listáját.

  • Echelon: Wind Warriors: Jön a folytatása a díjnyertes jövőben játszódó légi akciójátéknak. A folytatásban 45 izgalmas küldetés várja a játékosokat, új fegyverekkel és légi járművekkel.
  • Paradise Cracked: a taktikai elemekkel fűszerezett szerepjáték a jövőben fog játszódni egy cyberpunk világban, melyet oly szerzők művei ihlettek, mint William Gibson és Philip K. Dick, és olyan filmek, mint a Szárnyas fejvadász, a Matrix és a Ghost in the Shell című rajzfilm.
  • MARCH!: Offworld Recon: Egy remekbeszabott keveréke az FPS-nek, az arcade játékoknak és a taktikai szimulációnak. A LithTech motorral hajtott játék gyönyörű grafikával és lélegzetelállító effektekkel rendelkezik majd.
  • Midnight Nowhere: Egy hangulatos horror kalandjáték, mely gyönyörű 3D-s grafikával és animációkkal rendelkezik majd. Rengeteg feladvány és 60 felderítendő helyszín jellemzi majd.
  • Spells of Gold: Ez a játék eredeti kombinációja az RPG-nek és a kereskedelmi szimulációnak. Egy hatalmas fantázialények által benépesített világban játszódik és a szerepjáték elemek egyedülálló lehetőségeket biztosítanak majd a játék során.
  • Red Shark: Egy shoot-'em-up , melyben a játékos egy ka-50 helikoptert irányítva pusztítja el az ellenségeket a titkos küldetés során.
  • Charm of War: Az orosz folklór által ihletett RPG-RTS keverék. Felhasználóbarát kezelőfelület, több játszható karakter, fegyverek széles választéka és mágikus tárgyak egész sor áll majd a játékos rendelkezésére.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!