Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2002

Russobit-M E3 tervek

2002.04.25. 12:07 | Madrac | kategória: E3 2002

A Russobit-M is bejelentette milyen játékokat mutat be a Los Angeles-i kiállításon, az E3-on.
GSC Game World:

  • American Conquest: A történelmi stratégiában Amerika felfedezésénél asszisztálhatunk és kolonizálhatjuk be utána. Segédkezhetünk a mai államok létrejötténél és újrajátszhatjuk a fontosabb történelmi eseményeket.
  • Oblivion Lost: A taktikai FPS az X-Ray engine-re épül. A történet a jövőbe repíti a játékost, a galaktikus birodalmak korába, ahol sok ezer emberek által benépesített bolygó van már, mamutcégekkel és fejlett technológiával.
  • FireStarter: Ebben az FPS-ben egy megbolondult játékgép ellen harcolhatunk, miután fogjuk ejtette az elménket.
  • HoveRace: A futurisztikus versenyjátékban harci légpárnásokkal kell majd versenyezni. Gyors, pörgős játékmenettel és alagutakkal, rámpákkal, gyorsítókkal tűzdelt pályákkal várja a játékosokat majd.
   Burut:
  • Kreed: FPS az X-Tend engine-re alapozva. A jövő évezredben az emberiség kijut a csillagok közé, de csak az ellenséges fajt a Tiglaary-t fedezi fel ott. Hogy megküzdjenek az ellenfeleikkel az emberiség létrehozta a Légiót, ezt a fél vallási szervezetet, melyben genetikailag módosított szuperkatonák harcolnak. A Légió segíti az embereket, hogy túléljék a háborút.
   Revolt Games:
  • HomePlanet: Ez egy űrbeli szimulátor lesz, melyben a Troiden Clan tagjaként elhagyjuk szülőbolygónkat és elindulunk új otthont keresni. Az egész játék a nyílt űrben játszódik és az új otthon megtalálásával ér véget. A cél egy: a túlélés.

  Boolat:

 • Lethal Dreams: Ez a játék egy érdekes keveréke lesz a szerepjátéknak és a stratégiának. A játékos indulásnál választhat a hat varázsló közül, de utána szinte teljesen szabad kezet kap, nem kötik meg a küldetések igazán, szinte teljes szabadsága van. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (4)

[Gareth]
[Gareth] 2002.04.25. 20:29
Hát igen, ezek nagyon nagy nevek is lehetnek akár.
jatfield
jatfield 2002.04.25. 20:33
Ez a GS logó komoly? Gratulálok! :)
Madrac
Madrac 2004.04.28. 18:20
Milyen GS logo?
Madrac
Madrac 2004.04.28. 18:48
Ok. Megtalaltam. Bar oszinten bevallom segitettek. :D
ajánlott olvasnivaló