Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új PlayStation All-Stars: Battle Royale karaktert mutattak be

Kratos, Nathan Drake és Sly Cooper mellett egy újabb PlayStation-exkluzív szereplőről rántották le a leplet, aki ezzel együtt a legtöbbünknek ismerős lehet, mivel hamarosan a saját játéka is megjelenik.

2012.08.31. 16:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A SuperBot Entertainment egy PlayStation 3 exkluzív verekedős játékon dolgozik. A PlayStation All-Stars: Battle Royale érdekessége, hogy a Sony konzoljára megjelent sikerjátékok főhőseit ereszti össze. Így a következő szereplőkkel eshetünk majd egymásnak: Big Daddy (Bioshock 2), Cole MacGrath (inFamous 1-2), Colonel Radec (Killzone 2), Fat Princess (Fat Princess), Heihachi Mishima (Tekken), Jak and Daxter (Jak and Daxter), Kratos (God of War), Nathan Drake (Uncharted), PaRappa the Rapper (PaRappa the Rapper), Ratchet and Clank (Ratchet and Clank), Sackboy (LittleBigPlanet), Spike (Ape Escape), Sweet Tooth (Twisted Metal), Sly Cooper (Sly Cooper), Toro Inoue (Doko Demo Issyo), Evil Cole MacGrath (inFamous 1-2), Dante (Devil May Cry), Narik (Heavenly Sword), Sir Daniel (MediEvil).
A felsoroltak mellett most egy újabb szereplőről rántották le a leplet a készítők, aki egy másik ismert sorozat egyik főszereplője. Név szerint Raidenről van szó, ám nem a Mortal Kombatból ismert villámistenről, hanem a Metal Gear Solid félig robot, félig ember harcosáról. A bejelentés mellé egy trailer is érkezett róla, ahol csúnyán elbánik a többiekkel. A PlayStation All-Stars: Battle Royale a tervek szerint október 26-án jelenik meg. ■

PlayStation All-Stars: Battle Royale
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
PlayStation All-Stars: Battle Royale

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló