Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

10 perc Remember Me

Érdekes alaptörténettel rendelkező akciójátékot készít a Capcom és a Dontnod, melyben az emberek emlékeivel kereskednek. A játékból eddig csak keveset láthattunk, most viszont 10 percnyi tömény játékmenet érkezett.

2012.09.07. 13:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nagy érdeklődés övezi a Capcom és a Dontnod készülő akciójátékát, a Remember Met. A történet szerint a jövőben odáig fejlődik a tudomány, hogy az emberiség képessé válik az emlékek kinyerésére, és így az azokkal való visszaélésre is. A játék már a tavalyi gamescomon is jelen volt bizonyos formában, míg az idein végre konkrét információkat, képeket és egy izgalmas trailert is láthattunk róla. Most viszont egy tíz perces videó érkezett róla, mely alapján remek grafikára, és talán egy picit a Tomb Raider játékokra hajazó játékmenetre számíthatunk. Lesz lövöldözés, verekedés és persze ügyességi feladványok is, mindez egy cyberpunk világban. Megjelenési dátum egyelőre nincs. ■

Remember Me
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Remember Me

hozzászólások (19)

en vagyok az
en vagyok az 2012.09.09. 11:07
Nem mondtam hogy rossz egyik se! Csak egy jatek nem mas jatekokbol kell felepuljon , persze nem biztos hogy rossz lessz sőt! Csak az az ize az a memoria kütyü vagy mi, egyenlore csak ez egyedi a jatekban, nics tul sok ujdonsag. A farmer egyebkent Laranak is jol allt.
rootshaper
rootshaper 2012.09.09. 11:20
az az emlek kutyu sem tul egyedi, ha itt tartunk :)
balays82
balays82 2012.09.09. 12:46
Érdekes, hogy igazából még azt sem tudjuk, hogy mi lesz a Watch Dogs (egy pár perces traliler alapján nehéz lenne megmondani), de máris vannak, akik szerint egy másik játék utánozza. Ami mellesleg nyilván már jó ideje fejlesztés alatt állt, amikor a Watch Dogs létezéséről még senki nem is tudott az Ubisoft kivételével.
EvolutioN
EvolutioN 2012.09.09. 19:08
Mivel ez még nem a végleges verzió, így az animáción még javíthatnak.
GustyX
GustyX 2012.09.09. 20:52
Az a pár perce trailer egy közel 10 perces gameplay, ami azért mutat valamit, ha más nem egy előrejelzés, hogy mi várható benne.

A hasonlítgatás meg szerintem azért megy, mivel a WD-ról láttunk előbb gameplay-t, így akarva-akaratlanul is ahhoz hasonlítják, függetlenül attól, hogy melyik készült előbb.
ajánlott olvasnivaló