Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kultúra

Splinter Cell képregény készül

A képregény a Conviction és a Blacklist közötti időszakban játszódik majd, és egészen új perspektívából mutatja be a Splinter Cell univerzumot.

2012.10.14. 10:14 | szerző: GeryG | kategória: Kultúra

A Ubisoft bejelentette, hogy megállapodást kötöttek Nathan Edmondson íróval és Marc Laming grafikussal, akik elfogadták a kiadó Splinter Cell képregény elkészítésére való felkérését. A képregény a Splinter Cell Echoes címet viseli majd és története a Conviction és a Blacklist közötti időszakot öleli fel. A készítők ígérete szerint minden olyan fontos részletet meg fogunk belőle ismerni, mely ahhoz kell, hogy megértsük a jövő tavasszal megjelenő új játék történéseit. Megjelenésre valamikor 2013-ban számíthatunk, de ennél pontosabb dátummal egyelőre nem szolgáltak.
"Nathan Edmondson és Marc Laming két elismert szakember a szakmájukon belül és nagyon szerencsések vagyunk, hogy ők készítik a Splinter Cell képregényt." - adott hangot izgatottságának Patrick Redding, a játék fejlesztésének vezetője.
"Sam Fisher egy legenda, de ez most a saját történetünk lesz. Folyamatosan együttműködünk a Ubisofttal, hogy olyan képregény szülessen, mely egyaránt izgalmas a Splinter Cell-sorozat rajongói számára, ugyanakkor remek önálló olvasmány is egyben. Marc Laminggel, a Studio Lounakkal és a Ubisoft Torontoval együttműködve egészen új képet festhetünk majd Sam Fisherről." - nyilatkozta Nathan Edmondson, aki korábban a The Activity című képregényen dolgozott együtt Laminggel. ■

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló