For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Űr-Diablo prototípust is készített a Blizzard

Vajon miért nem lett a Starablo néven emlegetett játékból sem semmi, a StarCraft Ghosthoz hasonlóan?

2012.10.23. 15:45 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Shacknews-nak adott interjújában David Craddock számolt be a Starablo kódnéven fejlesztett prototípusról, mely a Diablo rendszerén alapuló, ám a távoli űrben játszódó hack'n'slash játék koncepciójához készült. Mindezt Craddock a Stay Awhile and Listen című könyvében említi meg, mely a Blizzard történetéről szól és nemsokára a boltok polcaira kerül - egyelőre csak hazánk határain kívül.
"A Diablo 2 után a csapatot két részre szedték. Az egyik továbbra is a Diablón dolgozott, ők fejlesztették a Lord of Destruction kiegészítőt is, a másik pedig a "szeretjük mi a Diablót, de ki kéne próbálni valami mást is" csapat lett." - árulta el Craddock az interjúban. "Összeszedtek, majd kukába dobtak fél tucat ötletet, mire egyikük azzal állt elő, hogy készítsenek egy Diablo klónt, mely az űrben játszódik majd."
"Ahogyan a Diablo, úgy a Starablo is több fejezetet ölelt volna fel, de egyetlen világ bejárása helyett a testre szabható űrhajónkkal járhattunk volna be megannyi világot. Ez idő alatt Dave Brevik és a Schaeferek otthagyták a Blizzard North-ot, 2003 nyarán, a Starablo csapat pedig előállt pár játszható korai verzióval, ám tényleges címet nem adtak projektjüknek."
Azt is megemlítette az író, hogy a Starablo csapat volt az, aki összerakott egy prototípus Game Boy verziót a Diablóhoz, melyet Diablo Junior munkacímen emlegettek. E közben a csapat egy újabb kiegészítőn dolgozott, mielőtt úgy döntöttek, hogy inkább egy folytatást kéne készíteni. Egy olyat, mely összehozza a játékosokat egy közös, nagyszabású multiplayer keretein belül, klán termekkel és egyéb nyalánkságokkal.
Sajnos semmi egyéb információnk nincs a Starablóval kapcsolatban, azonban abban még reménykedhetünk, hogy a könyv majd arra ösztönzi a Blizzardot, hogy előássanak nekünk pár érdekességet a prototípussal kapcsolatban ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.