25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Painkiller: Hell & Damnation trailer

Hangulatos kedvcsináló érkezett az adrenalindús akciójátékból, mely a fontosabb részeket gyűjti össze a főellenségektől a játék zenéjéig.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Új trailer érkezett a The Farm 51 által fejlesztett Painkiller: Hell & Damnationből. A fejlesztők nem titkolt célja, hogy az új résszel feltámasszák az utóbbi időben eléggé megfáradt sorozatot, melyre az eddig látott videók és a bétateszt alapján készült előzetes alapján komoly esélye is van a csapatnak. A most bemutatott új trailer a játék fontosabb részleteit igyekszik felsorolni, így láthatjuk a ránk váró boss-fightokat, a kooperatív módot, valamint hallhatjuk a játék zenéjét is, melyet az Ojo Rojo jegyez.
A Painkiller: Hell & Damnation PC-re már október 31-én megjelenik, míg a PlayStation 3 és Xbox 360 kiadások január 22-én látnak napvilágot.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Painkiller: Hell & Damnation

Platform:

Fejlesztő: The Farm 51

Kiadó: Nordic Games

Forgalmazó: PlayON

Megjelenés:
2012. október 31. PC
n/a: PS3, X360

Minimális rendszerigény: Windows XP SP3/Vista/7, Intel Core 2 Duo 2 GHz/AMD Athlon 64 X2, 2 GB RAM, GeForce 8600/Radeon HD 2600 XT vagy jobb videokártya 256 MB memóriával, 5 GB HDD

Ajánlott konfiguráció: Windows Vista/7, 2,4 GHz-es négymagos processzor, 3 GB RAM, GeForce 9800 GTX/Radeon HD 4850 vagy jobb videokártya legalább 512 MB memóriával, 5 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

en vagyok az
en vagyok az [138]
Nem gyozott meg.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)