Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Settlers Online frissítés

Új kampányrendszer, klán küldetések érkeztek a legújabb frissítéssel. A Ubisoft emellett ejtett néhány szót a jövőre várható frissítésekről is, melyekkel megkezdődhetnek a PvP csaták.

2012.11.23. 19:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap óta él a The Settlers Online legújabb frissítése, mellyel számos újdonság vált elérhetővé a népszerű böngészős stratégiai játékban. Az egyik legfontosabb ezek közül az új kampány-rendszer, melyet a fejlesztők a rajongók tanácsai és ötletei alapján fejlesztettek tovább. Ez közel 250 új elsődleges, és másodlagos feladatot tartalmaz, ezeket ötven szint között szétosztva. Emellett a klánok - vagyis e játék esetében céhek - is új küldetéseket kaptak, melyek teljesítésével Guild Coinokat kapnak a tagok. Ezeket italokra, új kalandokra, vagy speciális egységekre lehet költeni. A céhalapításhoz mostantól elég tíz játékos a korábbi huszonöttel szemben.
A fejlesztő Blue Byte természetesen ezután sem ül majd a babérjain, jövőre is több frissítés várható a játékhoz. Ezek révén jövőre elérhetővé válnak az egymás elleni küzdelmek, melyeket mindig egy külön szigeten lehet majd megvívni, így mindenki otthona biztonságban lesz. Új kutatási rendszer is készül, melynek segítségével bizonyos területekre szakosodhatunk, mint a gyártás, vagy harcászat. ■

The Settlers Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Settlers Online

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló