Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Settlers Online frissítés

Új kampányrendszer, klán küldetések érkeztek a legújabb frissítéssel. A Ubisoft emellett ejtett néhány szót a jövőre várható frissítésekről is, melyekkel megkezdődhetnek a PvP csaták.

2012.11.23. 19:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap óta él a The Settlers Online legújabb frissítése, mellyel számos újdonság vált elérhetővé a népszerű böngészős stratégiai játékban. Az egyik legfontosabb ezek közül az új kampány-rendszer, melyet a fejlesztők a rajongók tanácsai és ötletei alapján fejlesztettek tovább. Ez közel 250 új elsődleges, és másodlagos feladatot tartalmaz, ezeket ötven szint között szétosztva. Emellett a klánok - vagyis e játék esetében céhek - is új küldetéseket kaptak, melyek teljesítésével Guild Coinokat kapnak a tagok. Ezeket italokra, új kalandokra, vagy speciális egységekre lehet költeni. A céhalapításhoz mostantól elég tíz játékos a korábbi huszonöttel szemben.
A fejlesztő Blue Byte természetesen ezután sem ül majd a babérjain, jövőre is több frissítés várható a játékhoz. Ezek révén jövőre elérhetővé válnak az egymás elleni küzdelmek, melyeket mindig egy külön szigeten lehet majd megvívni, így mindenki otthona biztonságban lesz. Új kutatási rendszer is készül, melynek segítségével bizonyos területekre szakosodhatunk, mint a gyártás, vagy harcászat. ■

The Settlers Online
A legutóbbi The Settlers Online cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.