Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Silkroad Online új tartalmi frissítést kap

Nagy változásokat hoz az Ignite Silkroad Part 2: East And West Unite! kiegészítés.

2012.12.04. 14:38 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Silkroad Online december 18-án érkező új tartalmi kiegészítése, az Ignite Silkroad Part 2: East And West Unite! lényeges változást hoz a játékba. A legfontosabb, hogy a két játszható faj (kínai és európai) ezentúl együtt is tudnak csoportokat kreálni. Korábban az volt a fejlesztők elképzelése, hogy a kínai oldalt inkább az egyedüli játékot kedvelők igényeire formálják, míg az európait a csapatjátékot előnyben részesítők részére alakítják ki. Az ötlet működött is, viszont erősen csökkentette a két fél közti interakciót. Ebben a frissítésben ennek véget vetnek, átdolgozzák mindkét fajt és képességeiket, valamint számos csapatban használható skillel ösztönzik az idelátogatókat az együtt szórakozásra. Ezzel egyben azt is remélik, hogy sokkal egyszerűbb lesz csapatot találni magunknak, mivel már nincs elválasztva egymástól érdekekben a két oldal. Ezen kívül számos kaszt és képesség egyensúlyán változtatnak, hogy passzoljanak a megváltozott játékmenethez, valamint még tovább ösztönözve a csapatban való játékot, 20 százalékkal több tapasztalati ponthoz jutnak majd, akik ezt választják. A Joymax ingyenesen játszató MMORPG-je az utóbbi időben amúgy is számos nagyobb változáson esett át, így érdemes lehet visszatérnie annak, aki régebben megkedvelte, ám beleunt az aktuális tartalomba. ■

Silkroad Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Silkroad Online

hozzászólások (5)

david139
david139 2012.12.05. 15:27
Még mindig él ez a játék? :O
Kb. akkor hagytam abba, amikor bevezették az európai részt az iSRO-ban (nem sokkal előtte bannoltak kSRO-ból), úgy voltam vele, hogy ha már legkoppintják a wowot, akkor inkább wowozom :D

Nem is az aktuális tartalomba volt beleunás (gyanítom, még most is grindfest, örök élmény volt az "ölj meg 3x1000 köcsög virágot quest sorozat), hanem abba, hogy több volt a bot, mint a player.
EvolutioN
EvolutioN 2012.12.05. 22:50
Én is kb. ott hagytam abba. Kb. másfél évig játszottam. Ez volt az első MMO-m és emiatt az elején imádtam, mivel nem volt összehasonlítási alapom. Hihetetlen volt, h egy hatalmas világban együtt játszok sok másik játékossal. Aztán a sok grindelés és az, h mindenki botol megutáltatta velem a játékot. Ráadásul ugye a Joymax nem banolta azokat a botolókat, akik vettek silket. Egy haverom jóval tovább játszott és ő mesélte, h az európai karaktereknél már kész botoló partik voltak és ha nem volt botod, akkor be se vettek. Emellett nagyobb szinteknél silk nélkül nem is lehet már boldogulni. Valamit az alchemy-vel kapcsolatban magyarázott, h csak silken lehet venni nagy cuccon valamit hozzá. Most Guild Wars 2-vel játszok, meg ez előtt is nyomtam pár másik MMO-val és így látom már, h milyen gyenge grindfest a SRO és sajnos mekkora pénzlehúzás lett az egész.
Yourmom
Yourmom 2012.12.06. 04:44
En is pont ott hagytam abba. Es ugyanakkor. Egyetertek az elozo kommentelovel is, nekem is az SRO volt az elso MMORPG amivel jatszottam igy nem volt mihez ossze hasonlitsam, es csak evek utana vissza nezve lattam hogy mekkora lehuzas a jatek. Na meg a ra unasba a jo oreg "tele van a szerver probalkoz ujra" *jatek kilep* is besegitett..:)
david139
david139 2012.12.06. 13:07
Igen, nekem is első volt :D
Akkor viszont még nagyon feelinges volt 1-1 karaván.
Yourmom
Yourmom 2012.12.18. 01:17
Szerintem is.:D
ajánlott olvasnivaló