Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Túlélés a dzsungelben Lara Croft módra

Megérkezett a Guide to Survival trailersorozat első része, mely a dzsungelben való túléléshez ad néhány jó tanácsot.

2012.12.18. 11:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új trailersorozatot indított útjára a Crystal Dynamics, amelyben a jövő március 5-én boltokba kerülő Tomb Raider fontosabb elemeit veszik sorra górcső alá. A sorozat első része a dzsungelben való túlélést mutatja be.
A játékmenet egyik fontos eleme lesz a táborok megjelenése. Itt fejleszthetjük Lara képességeit és fegyvereit, de az erre szolgáló menü első ránézésre picit túlbonyolítottnak tűnik. Lara egyik legfontosabb segédeszköze, egy csákány is említésre kerül. Ennek segítségével nem csak a különböző ládákat és ajtókat tudjuk majd felfeszíteni, de a közelharcban is nagy hasznát vesszük. Közelharcban pedig nem lesz hiány, ezek kivitelezése kimondottan véresnek ígérkezik.
Mindenki kedvenc kalandornője rendelkezni fog egy úgynevezett túlélési ösztönnel is, amely nagyon hasonlít a 47-es ügynök gyilkos ösztönére, vagyis e látásmód segítségével könnyebben megtalálhatjuk a számunkra fontos eszközöket és részleteket a környezetünkben. Fontos szerepet játszik majd a tűz, a víz és a szél is, amelyek mind nagyon realisztikusan viselkednek, és sokszor általuk tudunk megoldani különböző feladványokat vagy segítségükkel tudunk felszabadítani átjárókat. A korábbi Tomb Raider játékokban Lara elsőszámú fegyverének a két pisztoly számított, ezúttal azonban egy vadászíj kerül ebbe a szerepbe, amely mind a vadászatban, mind az önvédelemben nagy segítségünkre lesz. Utóbbi esetén a nyilakat közelharci fegyverként is használhatjuk majd. ■

Tomb Raider (2013)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tomb Raider (2013)

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2012.12.19. 00:17
Hmmm...
Asszem mégiscsak érdekel a cucc...:)
ajánlott olvasnivaló