Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nálunk is elérhető az Anno Online bétája

Február elsejével a magyar játékosok előtt is megnyitotta kapuit a népszerű stratégiai sorozat ingyenes, böngészős változatának bétája.

2013.02.02. 10:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft bejelentette, hogy február 1-től a magyar játékosok előtt is megnyílt a lehetőség, hogy kipróbálják az Anno Online béta változatát. A játékot a Blue Byte fejleszti, akik korábban a The Settlers sorozattal tették le a névjegyüket, vagyis nem újoncok a stratégiai játékok terén. Az ingyenes, webes játék a népszerű Anno sorozat legjobb elemeit vegyíti a webes játékok jellegzetességeivel, mindezt mostantól magyarul. Óriási városokat emelhetünk, ehhez több mint 120 különböző épület áll majd rendelkezésünkre, amely a képek tanúsága szerint egy böngészős alkotáshoz mérten lenyűgöző látványt eredményez.
A nyílt bétában, több újdonsággal találkozhatnak a játékosok. Megjelenik egy automata útmutató, valamint minden fejezetben történeti elemek bukkannak fel. A tanácsadók szigete (Northbourg) is elérhetővé válik, amelyet meglátogatva a játékosok egy monumentális várossal szembesülnek, amely méreteit később talán ők is elérhetik.
Az Anno Online kipróbálásához nem kell más tenni, mint ellátogatni a játék hivatalos oldalára, néhány perc alatt elvégezni a szokásos regisztrációt, aztán már indulhat is a móka. ■

előző
következő
Nálunk is elérhető az Anno Online bétája
Nálunk is elérhető az Anno Online bétájaNálunk is elérhető az Anno Online bétájaNálunk is elérhető az Anno Online bétájaNálunk is elérhető az Anno Online bétájaNálunk is elérhető az Anno Online bétája
Anno Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Anno Online

hozzászólások (10)

LordMatteo
LordMatteo 2013.06.06. 23:25
Mennyire RPG és mennyire stratégia? Mennyire ingyenes?
david139
david139 2013.06.06. 23:34
Abban is olyan, mint a zanda, hogy az eleje rohadt unalmas és még szinte semmihez nincs közöd, így a magam 2 nap tapasztalatával nem sokat tudok, még csak a tutorial questeket csinálom. Stratégia főleg itt is a szövi diplomáciában van, csak itt corporation a neve. Nincs szintezés, csak skillek meg hajók, amiket ezer féle képpen lehet buildelni.
A játékot nem kell megvenni, de havidíjas, viszont gametime itemet lehet venni az aukciósházban.

Van 21 nap trial, én is azon vagyok. Haitt regisztrálsz, akkor a muki ad 400 milliót, 550 millióért lehet venni 30 napos gametime-ot.
LordMatteo
LordMatteo 2013.06.06. 23:47
Köv. héten ránézek, most hétvégén nem lesz rá időm tutira. Addig találj ki itt is valami kajafabolygó-féle titkos akciót, ne kelljen rajta agyalnom. :P

Amúgy kellene valami játék már, asszonykám is biztos jönne (= nem kell prémium :D ). Legyes Zandájára benézegettem időnként, de elég langyos szerintem, bár Legyes sokkal interaktívabbá tette, vannak fosztogatók, meg random események.
david139
david139 2013.06.07. 11:50
Még azt se tudom, hogy hogyan lehet bolygót foglalni :D Azt főleg nem, hogy mit lehet rá építeni. Nem vagyok biztos benne, hogy az a rész rendesen ki van dolgozva, de majd utána járok.
LordMatteo
LordMatteo 2013.06.13. 00:53
?
ajánlott olvasnivaló