Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új stúdiót alapított a Civilization V fejlesztője

A független stúdió kimondottan stratégiai játékok fejlesztésére szakosodik, már be is jelentette első játékát, amely az At the Gates címet viseli és a Kickstarteren igyekszik anyagi támogatásra lelni.

2013.02.06. 17:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Jon Shafer neve a Civilization V rajongói számára lehet ismerős, ugyanis ő volt a népszerű stratégiai játék egyik vezető fejlesztője. A nagy szakmai tapasztalattal bíró fejlesztő elérkezettnek látta az időt, hogy megalapítsa saját stúdióját, amelynek a Conifer Games nevet adta és már bele is vágtak első játékukba. A csapat kifejezetten stratégiai játékok készítését tűzte ki célul, első játékuk pedig az At the Gates lesz. Ehhez a Kickstarteren szeretnének némi anyagi támogatáshoz jutni.
Az At the Gates egy ókori birodalomépítő játék lesz, amelyben nem csupán a többi néppel kell felvennünk a küzdelmet, de nyersanyagaink és erőforrásaink kiapadása miatt kénytelenek leszünk folyamatosan új területeket meghódítani. Ez persze szintén a többi néppel való konfliktusokhoz vezet. Az első videó alapján a játék leginkább a Civilization sorozat egy korábbi epizódjára emlékeztet. A megjelenés még meglehetősen messze van, leghamarabb 2014-ben számíthatunk rá kizárólag PC-re. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Várható megjelenések - 2017. március

Beér-e a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands? És a Mass Effect: Andromeda beváltja a rajongói elvárásokat?

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.