Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új stúdiót alapított a Civilization V fejlesztője

A független stúdió kimondottan stratégiai játékok fejlesztésére szakosodik, már be is jelentette első játékát, amely az At the Gates címet viseli és a Kickstarteren igyekszik anyagi támogatásra lelni.

2013.02.06. 17:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Jon Shafer neve a Civilization V rajongói számára lehet ismerős, ugyanis ő volt a népszerű stratégiai játék egyik vezető fejlesztője. A nagy szakmai tapasztalattal bíró fejlesztő elérkezettnek látta az időt, hogy megalapítsa saját stúdióját, amelynek a Conifer Games nevet adta és már bele is vágtak első játékukba. A csapat kifejezetten stratégiai játékok készítését tűzte ki célul, első játékuk pedig az At the Gates lesz. Ehhez a Kickstarteren szeretnének némi anyagi támogatáshoz jutni.
Az At the Gates egy ókori birodalomépítő játék lesz, amelyben nem csupán a többi néppel kell felvennünk a küzdelmet, de nyersanyagaink és erőforrásaink kiapadása miatt kénytelenek leszünk folyamatosan új területeket meghódítani. Ez persze szintén a többi néppel való konfliktusokhoz vezet. Az első videó alapján a játék leginkább a Civilization sorozat egy korábbi epizódjára emlékeztet. A megjelenés még meglehetősen messze van, leghamarabb 2014-ben számíthatunk rá kizárólag PC-re. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló