Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Túlélés Lara Croft módra - a felfedezés és a fejlődés

Tavaly decemberben mutatták be a készülő Tomb Raider túlélési útmutatójának első részét, amelyben Lara túlélési ösztöneit ismerhettük meg. A most érkezett második videóban a sziget felfedezéséről és a karakterfejlődésről hallhatunk.

2013.02.07. 22:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak alig egy hónap választ el bennünket a tavasz egyik legígéretesebb játékától, a Tomb Raidertől. A Crystal Dynamics nem csupán divatból pufogtatta el a "feltámasztjuk a sorozatot" frázist, látszólag komolyan is gondolják, hogy teljesen új irányba viszik el Lara Croft karakterét. Az új Tomb Raiderben rengeteg vadonatúj játékelem jelenik majd meg, ezeket pedig egy trailersorozaton keresztül igyekeznek összeszedni nekünk. A Guide to Survival videók első epizódjában Lara túlélési ösztöneit ismerhettük meg, a ma érkezett második trailerben pedig a rejtélyes sziget felfedezéséről, valamint karakterünk fejlődéséről mesélnek a fejlesztők. A különböző helyszínek rendre tele lesznek nehezen elérhető részekkel, amelyeket eleinte nem is áll módunkban megközelíteni. Ám ahogy később szert teszünk bizonyos új képességekre és eszközökre (mint a sziklamászó készség vagy a nyílvesszőre erősített kötél), ezek a pályarészek is elérhetővé válnak. A következő hetekben számíthatunk a trailersorozat harmadik epizódjára is, amelyben Lara harcos oldalát ismerhetjük meg. A Tomb Raider jelen állás szerint március 5-én kerül a boltok polcaira PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■


Tomb Raider (2013)
A legutóbbi Tomb Raider (2013) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.