Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Zárt béta szakaszba lépett a Kartuga

Az InnoGames böngészős kalózkodós játékának fejlesztése jól halad, a szerencsés kiválasztottak már tesztelhetik is.

2013.02.27. 14:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az InnoGames örömmel jelentette be, hogy jól haladnak a Kartuga fejlesztésével, így minden akadály elgördült a zárt béta teszt megindítása elől. Erre korábban lehetett jelentkezni a játék hivatalos oldalán, a regisztráltak közül sorsolták ki a szerencsés résztvevőket. A játékban kalózkapitányaként kell helytállnunk, a játékmenet pedig elsősorban a kooperatív PvP csatákra épít. Három alapvető hajótípus közül válogathatunk, de összesen negyven különféle hajó áll majd a rendelkezésünkre.
"A Kartuga nagyon magas színvonalat képvisel, tőlünk kissé szokatlan játékmenettel. A játék a kooperatív PvP játékmódokra épít, rengeteg akcióval és részletes, színes 3D-s látványvilággal, amely megváltoztatja a böngészős játékokról kialakult képünket." - nyilatkozta Hendrik Klindworth, az InnoGames elnöke.
A játék alatt a népszerű Unity 3D motor dolgozik, így a futtatásához mindössze erre a pluginre lesz szükségünk a böngészőnkben. Megjelenési dátumról egyelőre nem érkezett hír. ■

előző
következő
Zárt béta szakaszba lépett a Kartuga
Zárt béta szakaszba lépett a KartugaZárt béta szakaszba lépett a KartugaZárt béta szakaszba lépett a KartugaZárt béta szakaszba lépett a KartugaZárt béta szakaszba lépett a KartugaZárt béta szakaszba lépett a KartugaZárt béta szakaszba lépett a KartugaZárt béta szakaszba lépett a KartugaZárt béta szakaszba lépett a KartugaZárt béta szakaszba lépett a KartugaZárt béta szakaszba lépett a KartugaZárt béta szakaszba lépett a KartugaZárt béta szakaszba lépett a KartugaZárt béta szakaszba lépett a Kartuga
Kartuga
A legutóbbi Kartuga cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Egoraptor
Egoraptor 2013.02.27. 16:48
Jópofa!
Regeztem is hátha dobnak egy kulcsot.
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.