Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

SimCity pontszám-keringő

Míg az első kritikák egyöntetűen pozitív hangvételűek, addig a rajongók véleménye pont az ellenkező irányba mutatnak. A legtöbb fanyalgó az állandó internetkapcsolat miatt panaszkodik.

2013.03.05. 11:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hivatalosan március 7-én jelenik meg az EA Maxis ígéretes városmenedzser játéka, a SimCity. A fejlesztők nem titkoltan a sorozat egykori nimbuszának visszaállítását várják az új játéktól, amelyre az első külföldi kritikák alapján minden esélye meg is van (pláne, hogy túl nagy konkurenciával nem kell megküzdenie). Íme az eddigi pontszámok:

A fenti pontszámok tehát rendkívül pozitív képet festenek a játékról, ám a Metacritic oldalán a magazinok beszámolói mellett a rajongók véleménye is olvasható, és ez már korántsem ilyen rózsás. Míg a kritikusok átlagpontszáma 91/100-as mutatóval bír, ugyanez a szám a játékosok oldalán mindössze 3,3/10. Sokan azt róják fel a játéknak, hogy állandó internetkapcsolatot igényel, amit a szerveroldali instabilitás csak tetéz. Akadnak olyanok is, akik szerint az új játék szinte semmi újat nem nyújt az előző epizódokhoz képest. Hogy mi a teljes igazság, a megjelenés után mindenki eldöntheti maga, de tőlünk is számíthattok egy részletes élménybeszámolóra. ■

SimCity
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
SimCity

hozzászólások (3)

Detto
Detto 2013.03.05. 13:46
Nyilván a legnagyobb gond az "online"-ság. Nehezebb maszekolni vele :D
david139
david139 2013.03.05. 16:48
Hát igen, engem is ez zavar, az EA-nek egy büdös forintot ki nem adok többé :D
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2013.03.05. 17:06
ugyan már, csalódtál valaha is az EA-ben? :D
ajánlott olvasnivaló