Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ígéretes túlélő horror lesz a Darkwood

A Project Zomboid, a Teleglitch és a Don't Starve érdekes egyvelegeként jellemzik a lengyel Acid Wizard Studio felülnézetes horror játékát.

2013.03.10. 16:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Valószínűleg csak nagyon kevesen hallottak már a lengyel illetőségű Acid Wizard Studio csapatáról, amely mindössze három tagot számlál. Ugyanakkor a srácok új játéka, a Darkwood, a most bemutatott trailer alapján ígéretesnek tűnik, így érdemes odafigyelni rá. A túlélő horror alkotást leginkább a Project Zomboid, a Teleglitch és a Don't Starve egyfajta keverékeként jellemzik a külföldi szaksajtóban, mivel a játékmenet sok elemében hasonlít az említett független játékokéra. Felülnézetben irányíthatjuk hősünket, akivel nappal az elhagyatott környéken kell portyáznunk és minél több felszerelést, valamint élelmiszert összegyűjtenünk. Mielőtt leszáll az éj, vissza kell térnünk otthonunkba és fel kell készülnünk a megvédésére. Bár felülnézetből figyelhetjük az eseményeket, tisztán mindig csak azt a területet látjuk, amerre karakterünk néz, így mindig érdemes a hátunk mögé is sandítani. Hogy az újrajátszási faktort is növeljék, a játék mindig teljesen új világot generál. A Darkwood egyelőre nagyon kezdeti stádiumban tart, így megjelenési dátumról sem beszéltek még a készítők. Egyelőre csak PC-re jelentették be, de elmondásuk szerint hamarosan a Kickstarteren vagy az Indiegogo oldalán is találkozhatunk velük, így mi is támogathatjuk majd a projektet. ■

Darkwood
A legutóbbi Darkwood cikkek, hírek

hozzászólások (3)

medve91
medve91 2013.03.10. 18:18
Nagyon hangulatosnak tűnik!!!!:)
Drukala
Drukala 2013.03.11. 08:24
Egy trailer után sikerült ezzel álmodnom...mostmár biztos ki fogom próbálni.
GeryG
GeryG 2013.03.11. 18:38
Ami a legjobb, hogy mostanában egyre népszerűbbek ezek a "nappal portyázz, éjjel védekezz" jellegű játékok. Az Epic féle Unreal Engine 4-es játék, a Fortnite is ugyanezt az elvet követi! :)
további hírek

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.