Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Frozen Endzone

Az ötletes játékmenetéről elhíresült Frozen Synapse fejlesztője bejelentette következő játékát, amely egy futurisztikus futballszerű sportot helyez a középpontba.

2013.03.18. 11:00 | GeryG | kategória: Játék

2011 tavaszán jelent meg a mode7 egyedi játéka, a Frozen Synapse, amely magán hordozta a körökre osztott stratégiai játékok és a taktikai akciójátékok jellegzetességeit. Az oxfordi srácok ma bejelentették következő fagyos játékukat, a Frozen Endzone-t, amely egészen más témát boncolgat, de a jelek szerint ezúttal is egyedi megoldásokkal tálalva. A játékban egy futurisztikus sportágat ismerhetünk meg, amely sok elemében emlékeztet napjaink amerikai focijára, ám ezúttal robotok csapnak össze benne. Visszatér a Frozen Synapse-ban megismert körökre osztott tervezési-kivitelezési mód, amely során előbb meg kell tippelnünk, hogy az ellenfél egységei merre fognak mozogni és ehhez mérten kell meghatároznunk, hogy a sajátjaink miként cselekedjenek, amelyet az élő körben végre is hajtanak.
Egyfajta sportjátékként az egyszemélyes módban az egyszerű összecsapások mellé kapunk bajnokságot is, de lesz többjátékos mód is. Számos csapat és több stadion is helyet kap a Steam Greenlight rendszerét sikeresen abszolváló játékban. Jelen állás szerint 2014-ben jelenhet meg, de idén már számíthatunk bétatesztelési lehetőségre. A bejelentés mellé megérkeztek az első képek és az első trailer is. ■

előző
következő
Készül a Frozen Endzone
Készül a Frozen EndzoneKészül a Frozen EndzoneKészül a Frozen EndzoneKészül a Frozen EndzoneKészül a Frozen Endzone
Frozen Cortex
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Frozen Cortex

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló