For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Bemutatták a Tábla PC-t

2002.11.08. 23:22 | szerző: Dino | kategória: Hardver

A Microsoft vezetői csütörtökön mutatták be New Yorkban a cég fejlesztéseinek legújabb eredményét, a Tablet PC-t (vagy ahogy a itthon nevezik, Tábla PC-t). Ez az eszköz tulajdonképpen a PDA-k és a notebookok keresztezésének tekinthető, ugyanis a hordozható kisgép sok típusa rendelkezik a notebookokhoz hasonló billentyűzettel, és közös jellemzőjük, hogy kijelzőjükön a mellékelt ceruzát is használhatjuk adatbevitelre, akárcsak egy PDA esetében.
Olyan ismert gyártók képviselték magukat a bemutatón, mint az Acer, a Fujitsu, a Toshiba, a HP vagy a Viewsonic, melyek mindegyike piacra dobja saját Tablet PC-jét. Ezeken a gépeken a Windows XP speciális verziója fut, a Windows XP Table PC Edition, melynek fő tulajdonsága, hogy felismeri a kézírást is. Azt várják ettől a fejlesztők, hogy sokkal szélesebb körben elterjednek a hordozható számítógépek, és a felhasználók minden célra ezeket fogják használni, például megbeszéléseken vagy előadásokon.
A PDA-k és notebookok magas árait ismerve a legfőbb hátráltatója a Tablet PC elterjedésének valószínűleg az ára lesz, mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy sikerül a piaci bevezetése. ■

előző
következő
Bemutatták a Tábla PC-t
Bemutatták a Tábla PC-tBemutatták a Tábla PC-tBemutatták a Tábla PC-tBemutatták a Tábla PC-tBemutatták a Tábla PC-tBemutatták a Tábla PC-tBemutatták a Tábla PC-tBemutatták a Tábla PC-tBemutatták a Tábla PC-t

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.