Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Június elején érkezik az OUYA

Nyár elején kerül a boltokba az Android alapú új konzol. Akik a Kickstarteren támogatták a projektet, azoknak a napokban kezdik el a kiszállítást.

2013.03.31. 13:53 | szerző: GeryG | kategória: Kütyü

A játékkonzolok meglehetősen szűk piacára igyekszik betörni az OUYA, amely leginkább az árcédulájával igyekszik kitűnni konkurensei közül. Mivel az eszközön Android alapú rendszer működik, szinte naponta fognak rá megjelenni az új és új játékok, a megjelenés napján mindjárt 104 alkotás közül választhatunk. Ezek zöme természetesen kevésbé ismert, de akadnak komolyabb címek is, a legérdekesebb talán a Final Fantasy III lehet.
"A fejlesztők naponta adnak majd ki játékokat az OUYA-ra. Eddig nyolcezer fejlesztő regisztrálta magát nálunk." - olvasható Julie Uhrman, az OUYA cég vezetőjének nyilatkozata a hivatalos oldalon.
Az egészen apró méretű eszköz hivatalosan június 4-én kerül a boltok polcaira, ám azok, akik a Kickstarteren támogatták a fejlesztést, ennél hamarabb is hozzájuthatnak saját konzoljukhoz, mivel számukra már a napokban elindítják a kiszállítást. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló