Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nem lesz kompetitív többjátékos mód a Thiefben

A fejlesztők véleménye szerint elképzelhető egyfajta online elemeket is tartalmazó kihívás mód, de egy egymás elleni többjátékos mód túl sok erőforrást venne el a csapattól.

2013.04.05. 00:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Tomb Raider esetében már egyszer komoly zúgolódást váltott ki, hogy egy tradicionálisan egyszemélyes játékmódra épülő sorozat feltámasztásánál elkészítik a többjátékos módot is. A rajongók véleménye szerint ez egész egyszerűen erőforrás és időpocsékolás, és egy hónappal a játék megjelenése után most már kijelenthető, hogy a rajongóknak volt igaza. A jelek szerint nem szeretnének hasonló hibába esni az Eidos Montrealnál a jövőre tervezett Thief reboottal kapcsolatban. Erről egy interjú során Stephane Roy producer tett említést.
"Jelenleg úgy áll a dolog, hogy egy olyan többjátékos mód, amilyen az új Tomb Raiderben is van, nem szerepel a terveink között. Még vizsgáljuk a lehetőségét egy kihívás módnak, amely online elemeket is tartalmaz, de őszintén megvallva, jelenleg az a legfontosabb szempont, hogy a lehető legjobb egyjátékos élményt nyújtsuk, amellyel visszahozhatjuk ezt a sorozatot, ezzel is bizonyítva, hogy a jövő felé tekintünk és nem ragaszkodunk a múlthoz. Ez rendkívül fontos, ezért nem szeretném, ha a csapat pazarolná az erőforrásait, szeretném, ha erre koncentrálnának."
Ezek szerint tehát a sorozat rebootjában nem számíthatunk egymás elleni összecsapásokra, amely valószínűleg nem is passzolna a játék világába. A Thief a tervek szerint PC mellett PlayStation 4-re és az új Xboxra készül el, megjelenésére leghamarabb 2014-ben kerülhet sor. A játék galériáját új vázlatokkal és néhány új képpel bővítettük. ■

előző
következő
Nem lesz kompetitív többjátékos mód a Thiefben
Nem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a ThiefbenNem lesz kompetitív többjátékos mód a Thiefben
Thief (2014)
A legutóbbi Thief (2014) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!