Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mégis lehet valami a Starcraft: Ghostból?

Ezúttal az egyik fejlesztő öntötte az olajat a tűzre.

2013.04.08. 22:00 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Blizzard még 2002-ben jelentette be StarCraft: Ghost című játékát, amely - szakítva addigi hagyományaikkal - egy akciójátéknak készült. Főhősünk Nova, egy ghost ügynök lett volna (vele azóta találkoztunk a Starcraft 2-ben), akivel számos problémás esetet kellett volna megoldanunk megbízóink számára. Végül a játékot elkaszálták, mivel "nem ütötte meg az elvárt Blizzard színvonalat". A mai nappal azonban érdekes pletyka látott napvilágot Matthew Burger fejlesztőtől. Az úriembert egy interjú során arról faggatták, hogy a Ghost aktív projekt-e még a cégnél, amire azt a sejtelmes választ kaptuk, hogy a játékot sosem törölték, csak parkolópályára tették. Ezután persze adta magát a kérdés, hogy lehet-e ebből megjelenés? Erre pedig a Blizzard community menedzsereitől jól ismert "talán" volt a válasz. Ugyanakkor, ha tényleg semmi sem lenne a játék körül, bizonyosan nem került volna újra elő a név. A játékból anno megjelent egy hosszabb videó, ezt lent megtekinthetitek. Ti mit gondoltok? Szívesen játszanátok a Ghosttal? ■

StarCraft: Ghost
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
StarCraft: Ghost

hozzászólások (12)

sipec
sipec 2013.04.09. 21:09
pedig lehet ra szamitani, hogy csak nyomokban tartalmaz majd single-t
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2013.04.09. 21:38
én nem is bánnám, ha lenne SC MMO, de ha fps lesz, akkor inkább a single része legyen erős. Biztos fasza storyt dobnának össze, nem valami cod-bf szintűt.
stenga
stenga 2013.04.09. 22:14
Anno a blizzardos leaked megjelenési naptárba is szerepelt egy SC: Phoenix nevü project.Valami Starcraftos játék biztos készül még.
keesz
keesz 2013.04.10. 22:37
FPS tuti nem lesz belőle, mivel a Blizz+ Activision már közösködik és nemfognak a cod-nak konkurenciát gyártani. MMO lehetséges, de akkor ez lesz az az ingyenes Titan névre hallgató művük.
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2013.04.10. 22:56
Pont ez,az, hogy a pénz ugyan oda megy. ráadásul a cod nem fogja meg az,sc fan baset, de egy sc fps lehet megfogja a fanbasen kívül az fps kedvelőket.
Ingyenes mmo+blizz meg szerintem egyenlő azzal, hogy microtransaction nélkül játszhatatlan játék.
ajánlott olvasnivaló