Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Üzleti

A Ubisoft felvásárolta a Related Designs csapatát

A francia kiadó egy ideje már jelentős tulajdonrésszel bírt a fejlesztőcsapatot illetően, most azonban teljes egészében bekebelezte az Anno stratégiai sorozatot jegyző stúdiót.

2013.04.12. 15:06 | szerző: GeryG | kategória: Üzleti

A Ubisoft bejelentette, hogy teljes egészében felvásárolta a Related Designs stúdiót. Az 1995-ben alakult fejlesztőcsapat leginkább az Anno stratégiai sorozatáról ismert. A francia kiadó már eddig is birtokolta a tulajdonjog 29,95%-át, ám most a maradék 70,05%-ot is megvásárolta, így teljes egészében bekebelezte a csapatot. A beolvasztás nem lesz hatással a csapat jelenleg zajló munkáira, vagyis az ingyenes, böngészőben futó Might & Magic Heroes Online fejlesztésére, amelyen a szintén Ubisoftba olvadt Blue Byte csapatával közösen dolgoznak.
"A Related Designs nagy tapasztalattal bíró csapatának beolvasztása a Ubisoftba olyan lépés, amely által új szintre léphet az immáron hat éve tartó közös munkánk." - nyilatkozta Odile Limpach, a Blue Byte vezetője - "Rendkívül gyümölcsöző lehet ez az együttműködés, hiszen a két csapat mostantól még egyszerűbben tud erőforrásokat és tapasztalatokat cserélni. Közösen további nagyszerű játékokat tudunk majd elkészíteni, köztük a Might & Magic Heroes Online-t, amelytől azt reméljük, hogy idővel a Ubisoft elsőszámú ingyenes címévé növi ki magát."
Természetesen a Related Designs vezetője, Thomas Pottkämper is kifejtette véleményét:
"Örülünk, hogy a Ubisofthoz tartozunk. Ez a lépés hosszútávon is lehetővé teszi az együttműködést és további erőforrásokat tesz elérhetővé a csapat számára."

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló