Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bejelentették a FIFA 14-et

Ahogy az várható volt, ma lerántották a leplet a focis sorozat idei részéről. Az ősszel érkező új epizód több érdekes újítással készül.

2013.04.17. 16:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap már jelezte az EA Sports, hogy ma szándékoznak hivatalosan is bejelenteni a FIFA 14-et. Ez meg is történt, az új focis játék a szokásoknak megfelelően ősszel érkezik várhatóan PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, de a pontos platformlistát csak később teszik közzé a fejlesztők. Idén is igyekeznek több érdekes újítást is megvalósítani, ezek közé tartozik a tiszta lövés (Pure Shot) funkció, amely teljesen megreformálja a kapura lövés mechanikáját. Emellett új fizikai motor felel a labda valósághű mozgásáért is.
"A FIFA 14 a nagy futballmérkőzések élményét idézi a középpályán felépített akciókkal, feszültséggel és helyzetteremtéssel, valamint hihetetlen befejezésekkel. A FIFA 14 meccseinek lehetőségei kifizetődőek, az óriási gólok pedig valóban látványosak lesznek." - nyilatkozta David Rutter, a játék producere.
A tiszta lövés funkció teljesen átalakítja a helyzetek befejezését, így a leleményes játékosok a helyzetnek megfelelően változtathatnak a kapura lövés előtti taktikájukon. Az új lövéstípusok között a tiszta lövéseken túl a kibillentett lövések és az elsietett rálövések is szerepelnek. A labda új fizikai motorja a valóságnak teljesen megfelelően számolja ki a labda mozgását, legyen szó távoli lövésekről, lapos passzokról, vagy bivalyerős, szitáló labdáról. A játékmenet terén lesznek további újítások is: a labdavédés funkció lehetővé teszi, hogy fedezzük a labdát a cselek közben is, vagy izomból kibillentsék az ellenfelet a labda átvételekor. A mesterséges intelligenciát is továbbfejlesztik, mind a csapattársak, mind az ellenfelek oldalán, így logikusabb döntéseket hoznak, szorosabban fogják az embert. A védők felismerik a kínálkozó lehetőségeket, hogy támogatást nyújtsanak vagy visszaszerezzék a labdát. A támadók is új módszereket választanak a tiszta helyzetbe kerülés érdekében. A sprintelő labdavezetés is új megvalósítást kap, így már nagy sebességnél is képesek leszünk pontosabb irányváltásokra. A valósághűség érdekében labdavezetés közben változatosan érnek a játékosok a labdához, amelyre a technikai felkészültségük nagy hatással lesz. A karriermódban vadonatúj felderítői hálózat áll majd a menedzserek rendelkezésére. A felderítők egész évben az ígéretes tehetségeket figyelik, hogy az átigazolási időszakra a legátfogóbb képet kapjuk róluk.
A bejelentés mellé néhány kép és a VG247 jóvoltából az első trailer is megérkezett. ■

előző
következő
Bejelentették a FIFA 14-et
Bejelentették a FIFA 14-etBejelentették a FIFA 14-etBejelentették a FIFA 14-etBejelentették a FIFA 14-etBejelentették a FIFA 14-etBejelentették a FIFA 14-etBejelentették a FIFA 14-etBejelentették a FIFA 14-etBejelentették a FIFA 14-et
FIFA 14
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
FIFA 14

hozzászólások (1)

Creativ3Form
Creativ3Form 2013.04.17. 16:20
Remekül hangzik, az összes újítás, reméljük MINDEN platformra megérkeznek, és EGYES verziók nem csak egy "majd jövőre" verziók lesznek. :-)
ajánlott olvasnivaló