Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

2022-ig biztosan lesz FIFA sorozat

Az EA Sports és a FIFA meghosszabbította szerződését, így a következő kilenc évben biztosan elkészülnek a sorozat aktuális epizódjai. Az idei rész a hírek szerint nem szeptemberben, hanem októberben kerül a boltokba.

2013.05.09. 14:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az EA Sports bejelentette, hogy mindenben sikerült megegyezniük a FIFA képviselőivel, így 2022-ig meghosszabbították a szervezetek közötti szerződést. Ennek értelmében a következő években nem lesz jogi akadálya a népszerű focis játék aktuális epizódjainak, valamint továbbra is elkészülhetnek a világbajnokságok saját játékai és folytatódhat a FIFA Interactive World Cup is.
"Az EA Sports 1993-ban készítette el az első FIFA licences videojátékát, az együttműködésünk pedig húsz év után is erős. Sorozatunk a minőség és az innováció mércéje lett a sportjátékok terén, a következő években pedig szeretnénk még több fogyasztóval megismertetni a FIFA márkanevet." - nyilatkozta Andrew Wilson, az EA Sports vezetője.
A sorozat legújabb epizódja, a FIFA 14 is igyekszik tovább csiszolni az előző részek által kialakított játékmeneten. Az elmúlt napokban érkezett hírek szerint azonban az előző években bevett szokással ellentétben az új rész nem szeptemberben, hanem október 4-én kerülhet a boltok polcaira. ■

FIFA 14
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
FIFA 14

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló