Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb Darkwood trailer

A rendkívül ígéretes horror játék új videóval jelentkezett. A megjelenésre sajnos még sokat kell várnunk.

2013.05.28. 21:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Március elején jelentette be a független Acid Wizard Studio, hogy készül a Darkwood, amely az akkor bemutatott trailer alapján egy elképesztően hangulatos horrorjátéknak tűnt. Azóta azonban keveset hallhattunk a projektről, amelynek megjelenésére sajnos leghamarabb 2014-ben kerülhet sor. Most viszont újra hallattak magukról a srácok, néhány képpel és egy vadonatúj trailerrel rukkoltak elő.
A játék egy kísérteties erdőben játszódik, valahol Kelet-európában, 20. század vége felé. A titokzatos és hátborzongató hangulathoz az is hozzájárul, hogy semmilyen információnk nincs, hogyan kerültünk oda, mik a cselekmény előzményei. Az is lehet, hogy az egész csak egy rossz álom, de lehet, hogy kezdünk megőrülni, a lényeg, hogy valami nagyon nincs rendben. Az egyetlen társunk egy árva gyerek, ő az egyetlen, aki tud valamit a múltunkról. Karakterünket felülnézetből irányíthatjuk, feladatunk pedig elég összetettnek ígérkezik: gyűjtögetnünk kell, biztosítanunk házunk védelmét, csapdákat állítanunk. Nem lesznek életeink, csak egyszer halhatunk meg, utána kezdhetünk mindent elölről, ám a fejlesztők ígérete szerint bizonyos dolgokat magunkkal vihetünk a következő inkarnációnkba. Lehetőségünk lesz saját fegyvereket és eszközöket készíteni, de karakterünk képességeit is fejleszthetjük, különleges adottságokkal ruházhatjuk fel.
A háromfős fejlesztőgárda a független csapatok támogatására fókuszáló Indiegogo oldalán kezdett gyűjtésbe, ahol 40 000 dollárt szeretnének összekalapozni. Még nyolc nap van hátra a kampányból, a gyűjtés jelenleg 31 300 dollárnál tart. ■

Darkwood
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Darkwood

hozzászólások (5)

Drukala
Drukala 2013.05.28. 21:26
Nagyon remélem, hogy összejön a pénz, iszonyú hangulatosnak tűnik eddig.
Zoo_Lee
Zoo_Lee 2013.05.29. 18:51
A hardcore horrorosok szerintem lassan egy évtizede várnak egy igazán jó, új, ütős, horror cuccra (ha a DayZ-t és a Slender-t, Left 4 Deadet nem számolom), de ahogy nézem, még van bő egy hét és alig 2000 dollárra van már csak szükség a teljességhez.
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2013.05.29. 18:59
Hááát bár nem vagyok hardcore horroros, de az Amnesia és Penumbra játékok végigjátszása után ez nem igazán tűnt ijesztőnek. Sőt, igazából csak azért néztem végig, mert reméltem lesz valami rémisztő a végén...
Skorpio90
Skorpio90 2013.05.29. 20:17
+1 az Amnesia miatt.
GeryG
GeryG 2013.05.30. 09:00
Az Amnesia toronymagasan vezeti az elmúlt 10...20... afffenét, minden idők legjobb horrorjátékainak listáját! :D
Ezzel együtt a most futó, még fejlesztés alatt álló horror projektek között ez az egyik legígéretesebb szerintem, bár lehet, hogy csak a játékmenet tetszik! :) De az igazán várós, az a Machine for Pigs!
ajánlott olvasnivaló